Capcom Beat 'Em Up Bundle na PS4

Zaczęty przez Janusz, Kwiecień 21, 2020, 11:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Ja się pytam jak to możliwe, że nie słyszałem o Capcom Beat 'Em Up Bundle na PS4?! Jest też na Switchu.

Ma ktoś może u siebie w kolekcji, choćby w cyfrze?

Niby zwykła kompilacja retro i skok na kasę, ale kurde dla Warriors of Fate to bym mógł nawet i to 90zł wydać na cyfrę. :D Podobno ma tryb online do multi. Ktoś byłby chętny do wspólnej partyjki od czasu do czasu?

Składanka ma też inne dobre tytuły:

Final Fight (1989)
Captain Commando (1991)
The King of Dragons (1991)
Knights of the Round (1991)
Warriors of Fate (1992)
Armored Warriors (1994)
Battle Circuit (1997)

Jest też widzę wersja na płytce, ale oczywiście, a jakże, tylko w JP. ;/

Don

W zeszłym roku kupiłem na pstryczka. Dobór gier bardzo dobry ( do wybitnego brakuje jedynie Cadillacs and Dinosaurs).

Czy Ty przypadkiem nie posiadasz Warriors of Fate na PSX? Tak coś kojarzę, że od Ciebie się dowiedziałem, że istnieje konwersja na PlayStation i kupiłem sam wersję NRSC-J

Janusz

Cytat: Don w Kwiecień 21, 2020, 12:26W zeszłym roku kupiłem na pstryczka. Dobór gier bardzo dobry ( do wybitnego brakuje jedynie Cadillacs and Dinosaurs).

Oj, tak jeszcze C&D i już bym kupił nawet w cyfrze.

Cytat: Don w Kwiecień 21, 2020, 12:26Czy Ty przypadkiem nie posiadasz Warriors of Fate na PSX?

Oczywiście, że mam nawet wydaniu książkowym poniekąd. Tyle, że często w WoF grałem z kumplem dawno temu i brakuje mi w tej grze kogoś o multi. Pamiętam, że nieraz graliśmy codziennie po kilka razy, tyle że na MAME w tamtym czasie. Oczywiście na jednej klawiaturze. Ja zawsze Portorem, on Abaką. Eh, na wspominki mnie wzięło.

SALADYN

Za cadillaki i dinozaury dałbym się pokroić i w soli wytarzać.

Greg_k

Cytat: Bodzio w Kwiecień 21, 2020, 11:11Jest też widzę wersja na płytce, ale oczywiście, a jakże, tylko w JP. ;/

Jeszcze niedawno kurcze widziałem wersje na PS4 dostępna w ultima.pl, ale już się wyprzedała. Sam od nich zamawiałem wersje na Switcha.

Na japonskim amazonie wersja na PS4 z wysyłka DHL'em i opłatami celnymi wychodzi 3855 jenów, czyli ok 150 zł.

Janusz

Cytat: Greg_k w Kwiecień 21, 2020, 22:20Jeszcze niedawno kurcze widziałem wersje na PS4 dostępna w ultima.pl, ale już się wyprzedała. Sam od nich zamawiałem wersje na Switcha.

Szkoda, że nie wiedziałem bo bym kupił. Z drugiej strony Switch vs PS4 widzę 2:0 więc chyba trzeba będzie znowu w Pstryczka się wyposażyć.

Janusz

Mam jakiś "zbieracz" newsów na telefonie, nawet nie wiem jak działa, chyba po wyszukaniach moich w Google czy coś, który rano mi dał znać, że składankę przeceniono na PS Store do 39zł! W takiej cenie mogę nawet cyfrę przełknąć. ;)

makumator

Warto, mam i polecam. Nie ma Cadillaców, ALE masz dwa mega tutuły do tej pory niedostępne Armored Warriors, Battle Circuit. Oczywiście wybrałem wersję na Switcha, bo to idealna gra do łóżeczka. Serio te roboty świetnie się gra, ciosy wchodzą w stylu Alien vs Predator. Jest teraz w Ultimie za 179zł trochę dużo :( Ja na pewno mniej płaciłem, bo je wyprzedawali w wakacje. Także może poczekasz?

Janusz

Na pewno fizyczną wersję też będę chciał, pytanie tylko jeszcze na jaką platformę.

makumator

Personalna opinia - tylko Switch :D
Cenowo widzę, że tak samo wychodzi. Kwestia na co głównie kupujesz.

Janusz

Cytat: makumator w Kwiecień 30, 2020, 11:18
Kwestia na co głównie kupujesz.

Inaczej, kwestia jaką posiadasz konsolę. :P Nie mam Switcha :D

makumator

Damn, nie wyobrażam sobie teraz życia bez Switcha. Dopiero po 1,5 roku stricte grania na nim, włączyłem PS4. Co prawda, tylko dla God of Wara/Spidermana i i paru FPPów, bo takiej mocy AAA trochę mu jednak brakuje.