Aktualności

PS3 usuwanie katalogów przez FTP problem

davero · 1438

Offline davero

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Czerwca 24, 2021, 18:44:57
Witam jak w temacie mam przeróbkę hen , przerzuciłem ściągniętą grę do katalogu game, a tam są gry z wikistore, więc system jej nie widzi. Wrzuciłem do katalogu games i wszystko ok , ale mam problem ze zmazaniem plików z pierwszego katalogu game z tą grą. Konsola zawsze się zawiesza kiedy daje delete. Jest jakaś inna opcja z poziomu konsoli aby usunąć zbędne pliki ?

Offline Atr3ju

Odpowiedź #1 dnia: Czerwca 25, 2021, 12:05:27
Nie wiem jak jest na Hen'ku (bo nie mam) ale możesz spróbować jeśli Ci działa MultiMan przez menadżer plików lub przez IrisMana i też przez menadżer plików. A jak to nie da efektu to przez FileZille czy inny program do FTP.
Mnie się przy usuwaniu plików jeszcze nigdy konsola nie zawieszała.

Offline davero

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #2 dnia: Czerwca 26, 2021, 01:04:27
Przez FTP się wiesza co dziwne, kiedyś usuwałem i nie było problemu. W multimanie daje usuń i daje radę.

Offline Atr3ju

Odpowiedź #3 dnia: Czerwca 27, 2021, 10:55:28
No ciekawe krabie bo ja mam 90 % gier w folderach i jakoś przesyłam wszystkie gry po kablu LAN na konsole i wszystko działa.
Tak samo moge kasować po LAN'ie gry mające 15 tysięcy plików i wszystko jest wporządku. Podaj argument dlaczego mówisz że to bzdury ? Myślisz że oni Cie okłamują że im działa (tym w necie) ? Mi działa, myślisz że Cie okłamuje ? Coś masz nie tak u siebie, źle skonfigurowane, zmień kabel internetowy, ustaw inaczej połączenie przez router, wymień dysk w konsoli, zmień program do FTP na inny. Nie wiem co masz nie tak u siebie ale mi działa kopiowanie gier folderowych po LAN'ie.

Gra z największą ilością plików jaką przesyłałem po LAN'ie to The Cursed Crusade mająca około +- 21 - 23 tysięcy plików.
« Ostatnia zmiana: Czerwca 27, 2021, 10:58:20 wysłana przez Atr3ju »

Offline Atr3ju

Odpowiedź #4 dnia: Czerwca 29, 2021, 08:15:02
Musisz załączyć profil Admina i /dev_blind wtedy połączenie nie będzie się zrywać.

SMF spam blocked by CleanTalk