Aktualności

Czy da się wgrać update 4.86.1 na 4.82 ? - Zielony.

inside444@wp.pl · 1839

Offline inside444@wp.pl

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
z 2lata temu przerobiłem super slim 500Gb na HAN 4.82, wszystko działało(dalej działa, ale bez psn) włącznie z online do czasu aż sony wypuściło łatkę, od tego momentu nie wiem co się zmieniło, a z opisu psx-place nie wiele rozumiem.

Główny cel tego wątku, że chciałbym pograć w fife fut 18/19, w sumie nie wiem czy serwer fify na ps3 jeszcze istnieją ?

Czy da się teraz wgrać update 4.86.1 i czy działa na nim psn/online?

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #1 dnia: Lipca 28, 2020, 11:08:07
W takich wypadkach trzeba czekać na scenę i hobbystów... Pamiętam jak mnie z PSP załatwili, bo kupiłem bacię FAT a tu 2 dni później update;)

Offline JabuPL

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 12
  • Jeżeli działa, nie dotykaj!
  • PSN ID: JabuPL
Odpowiedź #2 dnia: Sierpnia 01, 2020, 10:49:17
Grać online możesz nawet na 4.82, o ile masz WebMan Moda i specialny plik wrzucony na HDD.
Możesz też zaktualizować do 4.86, po czym zainstalować HFW 4.86.1, a potem reinstalować HEN.
O a żeby nie dostać bana warto użyć webmana lub psnpatch do wyczyszczenia syscalli i historii uruchomionych aplikacji.

Discord: Jabu#6618    PSN: JabuPL

Offline inside444@wp.pl

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #3 dnia: Sierpnia 05, 2020, 18:22:14
Jakim cudem na 4.82, przecież jak włącze wifi to mi wyskoczy upgrade systemu.
Jak się instaluje tego webman moda i o jaki "specjalny" plik chodzi ?

SMF spam blocked by CleanTalk