Open PS2 Loader - Jaki pendrive 128gb najlepszy?

Zaczęty przez QwerK, Lipiec 09, 2020, 11:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

QwerK

Najlepiej, żeby był 3.0, ale jak ma przekroczyć 60zł to wolę już przeżyć 2.0  :P (wiem, że 3.0 128gb za 60zł to ciężko będzie znaleźć)

JabuPL

Ogółem to mogłeś o to zapytać w temacie gdzie pytałeś o maksymalny rozmiar pendrive'a.

Obojętnie jakiego pendrive'a użyjesz, byle działał.
Z tego co pamiętam to porty USB w PS2 nie wyciągają nawet standardowej prędkości USB 1.1(0.8MB/s zamiast 1,5MB/s)
więc kupno pendrive'a USB 3.0 niczego Ci nie da.

Osobiście używam 32GB pendrive'a za 20zł  i śmiga pięknie.
Discord: Jabu#6618    PSN: JabuPL

hankie

Cytat: JabuPL w Lipiec 09, 2020, 13:10więc kupno pendrive'a USB 3.0 niczego Ci nie da.
Też tak myślałem ;)- co najwyżej jak z PC będziesz na niego nagrywał obrazy swoich posiadanych gier, to komp wykorzysta ;)

QwerK

Cytat: hankie w Lipiec 09, 2020, 13:47
co najwyżej jak z PC będziesz na niego nagrywał obrazy swoich posiadanych gier, to komp wykorzysta ;)
W dokładnie tym celu mi zależy na 3.0, znam niedoskonałości tych portów w PS2, ale postanowiłem w ten sposób dać drugie życie konsoli, którą opisywałem w temacie ,,Problemy z Napędem"
Cytat: hankie w Lipiec 09, 2020, 13:47
swoich posiadanych gier
Ależ oczywiście, że swoich  :P

mattek

A może warto rozważyć opcję sieciową? Po LANie będzie zdecydowanie płynniej i szybciej.

zenq

Cytat: mattek w Lipiec 10, 2020, 17:06
A może warto rozważyć opcję sieciową? Po LANie będzie zdecydowanie płynniej i szybciej.
Zdecydowanie polecam. Przesiadłem sie z pendraka na lan i jest zdecydowanie wygodniej. Ewentualnie bierz tańszego pena i za 40 zeta można wyrwać router z obsluga smb na openwrt. no chyba że masz fatke bez network adaptera, to nie ma tematu.