Konsola SCPH-90004 Data Code1A i MechaPwn nabroiłem!!!

Zaczęty przez Butcher, Kwiecień 09, 2025, 17:18

Poprzedni wątek - Następny wątek

Butcher

Siemanko proszę o pomoc bo...
Bawiłem się konsolą SCPH-90004 i postanowłem zrobić jej  MechaPwn niestety zzpomniałemze na tych modelach nie da sie  zainstalować FMCB!!! Konsolę zmenłem na DTL-H90004 i klops  bo nie mogę jej przywrócić gdyżnie wiem jak teraz uruchomic uELFa, wcześniej uruchomiłem przez FreeDVDBoot teraz nie dzała , ktoś ana to sposób???

xzer0

To przywróć retail wersję albo zainstaluj opentuna.

Butcher

Czy mógłbyś naprowadzić jak mam cokolwiek uruchomić teraz na tej konsoli ? :D bo już zgłupiałem

Morden

Cytat: habinka w Kwiecień 09, 2025, 19:52Czy mógłbyś naprowadzić jak mam cokolwiek uruchomić teraz na tej konsoli ? :D bo już zgłupiałem

Tutaj masz uLaunchELF w wersji płytowej dla konsol DTL.
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

Butcher

Dziękuję Ci bardzo  C:-) ! Powiedz jeszcze jak to jest z konsolami PAL i odtwarzanie gier NTSC poprzez MechaPwn ? Jaki najlepiej region wgrać aby śmigały importy PS2 i PS1 ?

Butcher

Cytat: habinka w Kwiecień 09, 2025, 20:35Tutaj masz uLaunchELF w wersji płytowej dla konsol DTL.
no niestety lipa,  wykrywa płytę ale jej ne chce uruchomć cy czas wraca do browsera

Poradziłem sobie przy pomocy FunTuna na innej konsoli bo za Chiny ludowe żaden przygotowany obraz ISO pod DTL nie chciał zadziałać na tej konsoli.
Po instalacji na karcie przez inną konsoę śmiga ładnie :)