Listewka maskująca PS2 Slim 75003

Zaczęty przez Mr.Q, Maj 30, 2021, 08:27

Poprzedni wątek - Następny wątek

Mr.Q

Cześć.
Potrzebuję listewkę maskującą do PS2 Slim (ten cienki pasek piano black). Model to 75003, nie wiem czy te listewki w każdej konsoli są identyczne w kwestii montażu. Chciałbym bez rys, natomiast jeśli ktoś ma chociaż mało zniszczoną to spróbuję podpolerować maszynką.
Jeśli nikt nie chce sprzedać samej listewki to ostatecznie kupię obudowę od niedziałającej Slimki. W każdym bądź razie - pilnie potrzebuję pomocy, potrzebna mi ta listewka C:-)

xzer0

Na aliexpres są nowe za grosze.

Mr.Q

A jak to nazwać żeby znaleźć? Będę wdzięczny.

xzer0

Chyba to. Będziesz miał w proponowanych inne oferty.

7,60 zł  10%OFF | 4 sztuk słodki kociak Paw Claw uchwyt na kciuki Cap Joystick pokrywa dla przełącznik do nintendo Lite NS Joy-Con kontroler Gamepad...
https://a.aliexpress.com/_mOLOz0Z

Mr.Q

Dzięki. Zamówiłem sobie ale wydaje mi się że nie ma tam logo PS a to dla mnie duży minus. Przyjdzie w lipcu.
Jakby jednak ktoś miał jakąś obudowę na utylizację to temat aktualny.

Wawrzino

na 90% będzie logo PS2, w zdjęciach na aliexpress najczęściej unikają zastrzeżonych znaków towarowych, ale gdy przychodzi zamówiony towar to wszystko jest na miejscu ;)
Przetestowane na wielu obudowach i szybkach do Gameboy'ów.

Daj znać jak przyjdzie zamówienie, bo sam jestem ciekaw.

Mr.Q

O kurcze, to dopiero wiadomość :) świetnie. Czekam zatem na paczkę z niecierpliwością i na pewno dam znać. Nie liczyłem na wiele przy zakupie ale mam nadzieję że miło się zaskoczę.

Mr.Q

Update
Otrzymałem paczkę. Faktycznie na listwach jest logo PS2. Mam 4 listewki a sam w międzyczasie zdobyłem oryginalną i spolerowałem ją maszynowo, jest idealna. Gdyby ktoś chciał odkupić ode mnie którąś sztukę z Ali to zapraszam.

SALADYN

Pytanie z innej beczki, doliczyli ci opłaty do tej przesyłki ?

Mr.Q

SALADYN

Spoko, pytam każdego kto ściąga teraz paczki z za granicy żeby zobaczyć jak te nowe przepisy egzekwują.

Wawrzino

Z wątku typowo handlowego zrobiło się tu bardziej dyskusyjnie, może warto by ten temat przenieść do innego działu, żeby nie zaginął?

Janusz