Słuchajcie, w pełni rozumiem działanie for internetowych i staram się przestrzegać regulaminów. Nie chce nic ukrywać ani wpychać się na siłę z reklamą. Jak najbardziej jest zrozumiałe, że linki i ogłoszenia sprzedaży mogą dawać osoby które jakąś historię na forum posiadają. Z mojej strony chcę zapewnić, że postaram się dodać trochę treści do forum ale nie na zasadzie, że będę komentował wpisy innych na siłę.
Do założenia konta tutaj skłoniły mnie dwie rzeczy:
1. Wychowałem się na grach na PC i tam wiem dużo to dopiero od niedawna mam PS1, PS2 i PS 3 (oraz też inne konsole) i czasami nie wiem co zrobić w przypadku błedów lub problemów i szukam informacji w sieci i myślę że na tym forum znajdę dużo informacji - tak też Was znalazłem.
2. Przeglądając forum zauważyłem jednego sprzedawcę, który ma tu swój wątek i klienci mogą pisać mu swoje uwagi. Spodobało mi się to. Może w przyszłości też uda mi się tak zrobić. Tylko jak wspomniałem wcześniej chcę coś wnieść na forum i być kojarzony dobrze przez innych zanim zacznę cokolwiek reklamować.
Pozdrawiam
PS1: proszę nie traktować mnie jako "cwaniaczka" jeśli jakoś naruszam regulamin lub mój wpis jest nie na miejscu to proszę o info to zmienię.
PS2: są jakieś opcje wsparcia typu "postaw kawę twórcom" czy coś podobnego?