Aktualności

Przedstaw się i napisz coś o sobie

Janusz · 192167

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 75
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #1035 dnia: Marca 17, 2025, 15:01:08
Hej Marek @marek3

Akurat popieram Kolegę. I akurat podstawnie się wypowiedział, bo @Gomlin akurat popełnia treściwe wiadomości :)

Offline Gomlin

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 7
  • www.cross-play.pl
    • Cross-Play
  • GamerTag: Gomlin
Odpowiedź #1036 dnia: Marca 17, 2025, 15:50:38
Hej Marek @marek3

Akurat popieram Kolegę. I akurat podstawnie się wypowiedział, bo @Gomlin akurat popełnia treściwe wiadomości :)

Heh, oby Wam tylko te treści bokiem nie wyszły  ::)

Red.nacz. Cross-Play

www.cross-play.pl

Gramy Między generacyjnie!🔥

Offline Pepele

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
    • Pepele.pl - sklep z retro grami
Odpowiedź #1037 dnia: Października 05, 2025, 19:46:03
Cześć, mam na imię Paweł i od wielu lat kolekcjonuję sprzęt retro. Najpierw były to komputery 8 bitowe i pierwsze PC-ty ale budowa domu spowodowała wyprzedaż kolekcji. Od jakiegoś czasu znowu kolekcjonuję, ale tym razem trochę nowsze sprzęty typu PS1 i Xbox Classic i późniejsze różne konsole. Ceny 8bitowców w pewnym momencie powariowały, ale na szczęście wracają do normy :)

Obecnie by mieć pieniądze na kupowanie kolejnych konsol postanowiłem posprzedawać trochę starszych gier. Aktualnie mam kilkaset gier na PC ale liczba gier na konsolę stale rośnie. Moje gry na sprzedaż można znaleźć na olx, vinted i na stronie sklepu, który prowadzę.

Pozdrawiam

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #1038 dnia: Października 06, 2025, 01:11:28
Hej @Pepele.pl

Witamy na Strefie! Jak widzisz - jest to forum o PSX, ale z racji na wielowymiarowy przekrój Obywateli i nie zapomoniając o genezie StrefyPSX - gadamy o retro i nie tylko. Zapraszamy do produkowania treści :)

PS Całkiem sprytna promocja sklepu, nie łamiąca jednak regulaminu.  Wystrzegaj się przed ukrywaniem linków, dział do Kupna/Sprzedaży powyżej 50 postów. Stała zniżka dla Strefowiczów mile widziana  ;)

Offline psmaniac

Odpowiedź #1039 dnia: Października 06, 2025, 10:19:25
PS Całkiem sprytna promocja sklepu, nie łamiąca jednak regulaminu.  Wystrzegaj się przed ukrywaniem linków, dział do Kupna/Sprzedaży powyżej 50 postów. Stała zniżka dla Strefowiczów mile widziana
Taki sprytny reklamodawca, powinien wspierać forum drobną wpłatą. Olewanie takiego reklamodawcy, to zachęta dla innych cwaniaczków i potwarz dla tych którym linki usunięto.

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================

Offline Pepele

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
    • Pepele.pl - sklep z retro grami
Odpowiedź #1040 dnia: Października 06, 2025, 10:41:14
Słuchajcie, w pełni rozumiem działanie for internetowych i staram się przestrzegać regulaminów. Nie chce nic ukrywać ani wpychać się na siłę z reklamą. Jak najbardziej jest zrozumiałe, że linki i ogłoszenia sprzedaży mogą dawać osoby które jakąś historię na forum posiadają. Z mojej strony chcę zapewnić, że postaram się dodać trochę treści do forum ale nie na zasadzie, że będę komentował wpisy innych na siłę.

Do założenia konta tutaj skłoniły mnie dwie rzeczy:
1. Wychowałem się na grach na PC i tam wiem dużo to dopiero od niedawna mam PS1, PS2 i PS 3 (oraz też inne konsole) i czasami nie wiem co zrobić w przypadku błedów lub problemów i szukam informacji w sieci i myślę że na tym forum znajdę dużo informacji - tak też Was znalazłem.
2. Przeglądając forum zauważyłem jednego sprzedawcę, który ma tu swój wątek i klienci mogą pisać mu swoje uwagi. Spodobało mi się to. Może w przyszłości też uda mi się tak zrobić. Tylko jak wspomniałem wcześniej chcę coś wnieść na forum i być kojarzony dobrze przez innych zanim zacznę cokolwiek reklamować.

Pozdrawiam

PS1: proszę nie traktować mnie jako "cwaniaczka" jeśli jakoś naruszam regulamin lub mój wpis jest nie na miejscu to proszę o info to zmienię.
PS2: są jakieś opcje wsparcia typu "postaw kawę twórcom" czy coś podobnego?

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Odpowiedź #1041 dnia: Października 06, 2025, 10:41:57
PS Całkiem sprytna promocja sklepu, nie łamiąca jednak regulaminu.  Wystrzegaj się przed ukrywaniem linków, dział do Kupna/Sprzedaży powyżej 50 postów. Stała zniżka dla Strefowiczów mile widziana
Taki sprytny reklamodawca, powinien wspierać forum drobną wpłatą. Olewanie takiego reklamodawcy, to zachęta dla innych cwaniaczków i potwarz dla tych którym linki usunięto.
Hej, spokojnie. Wraz z użytkownikiem @Pepele - uzyskamy kompromis, albo nie uzyskamy co będzie nosiło wiadome 'znamiona'.

Offline Brodaty_Gracz

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 4
  • PSN ID: Rudy24_1991
Odpowiedź #1042 dnia: Listopada 02, 2025, 12:38:53
Cześć! Mam na imię Mateusz jestem z Oławy i od paru lat wciągnęło mnie kolekcjonowanie gier na konsole Sony.
Plastikowe pudełka z grami na półkach robią wrażenie, lecz nie żyję tylko nimi.

Lubię też sięgnąć po dobrą książkę o grach albo odpalić jakieś anime, w wolnym czasie. Największy sentyment mam do Ghost in the Shell i Akiry — te tytuły zawsze będą u mnie na szczycie.

Od niedawna prowadzę swój mały kanał na YouTube. Pokazuję tam, co nowego wpada do mojej kolekcji
W skrócie o mnie: Gracz, kolekcjoner, fanatyk anime

Offline HomoViridis

• Wsparcie
  • Kapral
  • *
    • Reputacja: 3
  • Steam ID: HomoViridis
Odpowiedź #1043 dnia: Listopada 02, 2025, 14:05:18
Witamy. Super ze zaczales od przedstawienia sie. Dobrze wiedziec z kim sie rozmawia. Zycze powodzenia w dalszym kolekcjonowaniu gier.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #1044 dnia: Listopada 02, 2025, 17:24:06
@Brodaty_Gracz

Hej, witamy na Strefie! Mam nadzieję Twoja aktywność nie ograniczy się jedynie do reklamy kanału ;)

I od razu prośba, w tekście osobistym nie umieszczamy linków do swojej twórczości.

Jakbyś mógł to zmień w profilu to. Nie mam problemu żebyś to przeniósł do sygnatury/podpisu, ale z boku być nie może bo rozjeżdża forum. Jakbyś nie ogarnął to daj znać, to zmienię sam.

Offline Brodaty_Gracz

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #1045 dnia: Listopada 02, 2025, 17:28:07
@Janusz Nie moja obecność tutaj nie ograniczy się tylko do reklamy kanału. Między innymi dlatego założyłem drugie konto tutaj poprzednie to Rudy165(nie umiem usunąć jak byś mógł to bardzo bym prosił o usunięcie tego konta 🙂)
 I już zmieniam ten podpis
« Ostatnia zmiana: Listopada 02, 2025, 17:29:54 wysłana przez Brodaty_Gracz »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Odpowiedź #1046 dnia: Listopada 03, 2025, 00:02:22
Ahoj @Brodaty_Gracz !
Jak wspomniał @HomoViridis - dobrze rozpocząć od przywitania :) Nawet jak rozpoczynasz gawędę po prostu na nowym koncie ;)
A co do YT to chyba jakoś algorytmowo się natknąłem :) Wertuj tematy, pisz, chwal się itemami!

Offline Brodaty_Gracz

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #1047 dnia: Listopada 03, 2025, 06:09:02
@hankie
Nie wypada się nie przywitać 🙂 więc od tego zaczolem w pierwszej kolejności 🙂
Powiedz mi jak usunąć stare konto? Chyba że ty możesz to zrobić to bym był wdzięczny Rudy165
(z padem w awatarze)

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Odpowiedź #1048 dnia: Listopada 03, 2025, 09:12:32
@Brodaty_Gracz osobiście to albo nie mam władzy technicznej, albo wykształcenia, bo nie widze opcji, może Szef @Janusz poradzi.

Offline Brodaty_Gracz

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #1049 dnia: Listopada 03, 2025, 09:36:39
@hankie właśnie do niego na priv napisałem

SMF spam blocked by CleanTalk