Cześć Wszystkim!
Na imię mi Paweł i pochodzę z Pomorza, a dokładnie z małej mieściny koło Gdańska, Borkowie. Na zegarze życiowym zadzwoniło mi już 28 wiosen, a co najważniejsze styczność z cyfrową rozrywką zacząłem mając 6 lat, posiadając Atari 2600, niestety posiadałem kartridż z 4 grami, w tym nieśmiertelny Boks. O mojej historii z konsolami Sony się nie będę rozpisywał tutaj, pewnie opisze to winnym temacie

Skoro moją styczność z Sony przeniosę do innego tematu, domyśleliście się pewnie, że z grami od małego miałem styczność i grywałem w dużą ilość i w różne tytuły. W skrócie to najbardziej lubię wyścigi, przygodówki i shootery. Poza grami, uwielbiam słuchać muzyki, a gustuję w Metalu, Rocku i większość im pochodnych, lubię również pop i klasykę, toleruję regge, ale mam problem z akceptacją hip-hop'u i rapu

W wolnych chwilach lubię otworzyć biblioteczkę i zatopić się w jedną z książek z gatunku horroru (Lovecraft, Lumley) oraz Fantasy (np. Gra o Tron, WarCraft, Diablo). Poza tym, to nie odmówię zimnego browarka w plenerze, lub na Gaming Night ze znajomymi. Tak, jestem zwolennikiem kanapowego grania

Dlaczego zarejestrowałem się na tym forum? Ponieważ wcześniej znałem stronę strefaPSX i jestem jej wiernym czytelnikiem

Sam prowadzę kanał na YT w którym oddaję cześć jednej z najlepszych konsol wszech czasów czyli PlayStation 1. Gospodarz mnie zna, wy może nie

Przedstawiam u siebie każdą grę jaka się pojawiła na poczciwego szaraczka.
Mam nadzieję że za bardzo Was nie zanudziłem

Ostrzegam Was na przyszłość, że nie potrafię pisać krótko

Pozdrawiam!