Nowa konsola Polymega - odtwarza gry m.in. z PSX

Zaczęty przez Janusz, Maj 12, 2019, 17:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Megadeth

Gównoburzy nie ma raczej nigdzie. Ludzie są jeno mocno rozczarowani.

mariusz391

Raczej zbyt niszowy temat by z tego gównoburza była gdziekolwiek w mainstreamie. Myslę że prawie każdy retro gracz przestał się interesować Polymegą i tym co się z projektem dzieje po usłyszeniu ceny i tego co się za to dostaje i już nic tego nie zmieni

12step

CytatWe're still in a holding pattern for manufacture on the base units. That should be improving but we don't have an exact date unfortunately.

::)
ore ore szabadabada amore

Don

Procent ludzi zmeczonych oczekiwaniem jest oczywiście ogromny (sam do nich nalezałem) jednak obiektywnie patrząc, jak ktoś już dostał konsolę to ja polecam i nie żałuje. A wiem co pisze bo siedzę na grupie FB polymegi od 2019 roku...

Zarzadzanie obietnicami, terminowoscia to zart, ale sprzet dostarcza.

Jak bedzie z nowosciami - czas pokaze ale nie oczekiwalbym tutaj spektakularnych sukcesow. To raczej proba zrobienia protezy skoro maja nadal problemy produkcyjne.

Janusz

Jest i recka Archona modułu N64. W skrócie zamysł dobry, wykonanie szczególnie pada również na plus, czy obsługi dodatkowych akcesoriów, ale sama emulacja pozostawia jeszcze wiele do życzenia. Tyle, że to pewnie ogarną w aktualizacji softu niebawem.