Nintendo Switch 2 - wątek ogólny

Zaczęty przez killy9999, Styczeń 16, 2025, 14:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

12step

ore ore szabadabada amore

12step

alf

Cytat: 12step w Czerwiec 17, 2025, 14:07
uszkadzały folie na ekranie

Nie wiem co dokładnie uszkadzały ale jak dla mnie uszkadzały ekran, bo fabrycznie Switch 2 ma nałożony specjalny protektor którego nie należy zdejmować. Chroni przed rozsypaniem ekranu na kawałki w przypadku uderzenia i rozbicia. Moim zdaniem jest integralną częścią ekranu i jego uszkodzenie jest jak uszkodzenie ekranu. Nie kupisz drugiego takiego samego protektora.

12step

Nie pomyśleli - ostre elementy od zszywki wlazły w tą folię która pokrywa ekran i ją przebiły, nie ma o co robić afery.

psmaniac

Ktoś coś mówił, że bateria ujowa ?

8) No. I nie marudzić.  :))

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================

12step

nie potrzebuje Switch 2
nie potrzebuje Switch 2
nie potrzebuję Switch 2
nie potrzebuję Switch 2

Morden

Cytat: psmaniac w Czerwiec 17, 2025, 22:49Ktoś coś mówił, że bateria ujowa ?  8) No. I nie marudzić.  :))

Niedorzeczny gadget. Do każdego handhelda można podpiąć dowolny powerbank, ale wygląda to koszmarnie.

Cytat: 12step w Czerwiec 19, 2025, 00:34nie potrzebuje Switch 2
nie potrzebuje Switch 2
nie potrzebuję Switch 2
nie potrzebuję Switch 2

Wygląda to naprawdę bardzo ładnie, choć może brak mi tutaj różnorodności z np. Forgotten Land, ale wiadomo że nie da się tego osiągnąć w świecie, który możemy dokumentnie zniszczyć. Na pewno jeden z obowiązkowych tytułów. Córka oglądała trailer i bardzo się jej podobał.

Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

12step

Grałem w demo i ta "różnorodność" w Kirbym mnie odrzuciła. Wyglądało to tak, że jest jedno oskryptowane miejsce, w którym Kirby zmienia się w samochód i robi brum brum. Ten sam problem miałem  z Mario Odyssey. Tutaj wygląda, że po prostu można robić rozpierduchę. A nie że na całą grę masz jeden kamień, przez który możesz się przebić w jednym miejscu. Wygląda jak Donkey Kong w świecie Zeldy i jak coś, co daje naprawdę dużo zabawy.

No dobra, wyjdą ze trzy takie exy i pewnie kupię tego słicza :(

SALADYN

Cytat: 12step w Czerwiec 19, 2025, 00:34

Teraz to się zapowiada o niebo lepiej niż pierwsza prezentacja, niewiele brakuje do system sellera.

bms

Mi to wygląda jak Mario Odyssey 2. Nie chcieli już eksploatować Mariana, to wstawili DK.

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Morden

Cytat: bms w Czerwiec 21, 2025, 13:12Mi to wygląda jak Mario Odyssey 2. Nie chcieli już eksploatować Mariana, to wstawili DK.

Jak wspomniałem już wcześniej, brakuje tu różnorodności takich gier jak Mario czy Kirby w 3D. Nie oznacza to że gra jest gorsza. Jest po prostu zupełnie inna z uwagi na mechanikę rozpierduchy. I skoro już o Mario mowa, mam nadzieję że długo nie będziemy musieli czekać na nowy tytuł, i że będzie to coś w stylu Odyssey właśnie. Wonder było dobre, ale chcę tej swobody w trzech wymiarach.
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

12step

Mam nadzieję, żę to będzie skrzyżowanie Galaxy z Mario z WIIU

SALADYN

Jak dla mnie wygląda super, mam pierwszy tytuł na liście do zagrania na switchu 2.

Kirby

https://youtu.be/nqFHDK869Xw?

5:16 facet mówi o tym co ja

6:45 jakbym siebie słyszał 🤣