Nintendo NES / Famicom

Zaczęty przez loompy100, Czerwiec 29, 2016, 23:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

12step

Dawaj recenzję Tekkenów z perspektywy czasu i dzisiejszej wiedzy!
ore ore szabadabada amore

alf

Cytat: 12step w Sierpień 09, 2025, 20:10
Dawaj recenzję Tekkenów z perspektywy czasu i dzisiejszej wiedzy!

Spróbuję gdy znajdę trochę czasu. Na razie go wręcz nie mam więc musisz zaczekać. Bądź cierpliwy.

Morden

Cytat: Mcin w Sierpień 09, 2025, 13:02Potrzeba trochę wyobraźni... ale warto.

Wrzuciłem wczoraj na flash carta i przetestowałem na konsoli. Powiem tak ... O ile od strony koncepcyjnej i technicznej jest to jakieś osiągnięcie, a zabici wrogowie wybuchają w satysfakcjonujący sposób, wyobraźnię trzeba mieć bujną. Jeśli jesteś osobą, która patrząc w niebo mogłaby powiedzieć: "O! Ta chmura wygląda jak brodaty kowal ubrany w strój narciarski, grający w ping-ponga rakietą tenisową" możliwe że powiesz również "O! Ale grywalny FPS! A jakie fajne ma mapy!".
Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

killy9999

A ja dowiedziałem się wczoraj, że istniało coś takiego jak Twin Famicom, łączący a jednym urządzeniu kartridżowego Famicoma z dyskietkowym Famicom Disk System.

12step

No nie jest to jakaś super nowość, wydaje mi się że nawet tutaj ktoś polecał jako famicoma i nierzadko są na allegro.

killy9999

No proszę. Niby człowiek siedzi w hobby od lat, a potem się okazuje, że podstawowych rzeczy nie wie.

12step

Nie wiem czy to podstawowe, ja się dowiedziałem dopiero jak zobaczyłem na allegro  :P

mariusz391

Jakby co, Arhon zrobił o nim materiał pół roku temu, polecam dla ludzi nieobeznanych z tematem

12step

trzeba wiedzieć, że się gumka zużywa w napędzie ;d