Aktualności

[czajnax] Jama (C)hama

CzajnaX · 2886

Offline CzajnaX

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 1
dnia: Grudnia 16, 2022, 19:58:40
Siema  ;D zapraszam was do mojej Jamy (C)hama. Z racji że od dawna podziwiam już wasze kolekcje nadszedł czas żebym podzielił się moją.

Nie ma tu może nic nadzwyczajnego ale jest za to w co pograć 8)

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 16, 2022, 22:12:47
Fajnie i różnorodnie. Dla każdego coś miłego. Masz Bayonette 3 wiec znasz się na dobrych grach. Dobór na inne platformy tez tematyczny i nieprzypadkowy. Nawet trochę ciekawych pudeł się znalazło. Czuć większy plan i zamysł, szanuje takie zbiory.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 17, 2022, 10:50:18
Jakbym widział początki budowania swojej kolekcji, nawet meble podobne i boxy na górze ;)

Offline CzajnaX

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 17, 2022, 11:40:02
@makumator
Dzięki za miłe słowo :D z tymi planami bywa różnie np. na początku ustaliłem sobie że w przyszłym roku skupię się tylko na NS i PS5 teraz naoglądałem się materiałów o Gamecubie i chyba przyatakuje jednak tego Gacka wraz ze Switchem  ;D

@Bodzio
haha tak to jest na wynajmowanym mieszkaniu  ;D właściciel prosił żebym zostawił jego meble więc trzeba było to jakoś zagospodarować

Offline Rocho

Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 17, 2022, 21:36:38
Gacek wyborny sprzęt i masa dobrych gier.

Fociam i  pitolę o gierkach:
https://www.instagram.com/m.aszta/

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 18, 2022, 21:41:20
Nono, jest w co pograć! I też niedużo ot tak randomowych gier - tak przynajmniej mi się wydaje. Jakie źródło gierek, czy kupujesz też za granicą?
« Ostatnia zmiana: Grudnia 19, 2022, 07:53:49 wysłana przez hankie »

Offline CzajnaX

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 19, 2022, 16:46:16
@hankie
Troszkę randomowych tytułów na pewno się znajdzie  ::)
A gry nabywam różnie większość od lokalsów lub olxa zdarzy się tez coś trafić na marketplacie albo na grupach facebookowych  ;)

Offline CzajnaX

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #7 dnia: Stycznia 07, 2023, 14:51:19
Siemanko  w nowym roku  ;D chciałbym się wam pochwalić zdobyczami z okresu poświątecznego do dzisiaj  8)
Na pierwszy ogień gierki na ps2 . Po ograniu MGS 2 narobiła mi się straszna ochota na część 3 :D Guitar Hero wpadło ponieważ szykuje się do kupna gitary i ubzdurałem sobię żeby uzbierać wszystkie części  ::) no i na koniec The Simpsons Hit and Run gierka którą ograłem z 12 lat temu i pod wpływem nostalgii postanowiłem ją sobie odnowić :D

Następnie bundle od kolegi z forum @ojciec-gracz  najbardziej z tego wszystkiego zależało mi oczywiście na Yakuzie Dead Souls ale reszte też sobie z ciekawości ogram :D

Kolejne gierki to zapchajdziury na ps4  ;) Wiedza to Potęga dorwana w Media Expert za 35 ziko a Wolfenstein wpadł w cexie brakuje tylko The New Order do kompletu :D

Na ps5 gierka w którą nie grałem od dawien dawna  :P ostatni raz grałem w niepamiętam którą część wiem tylko tyle że była dodana do któregoś numeru cd-action
i Yakuza do kompletu Yakuz w które również celuje w tym roku

W tym roku chce się skupić na exclusivach na xboxa i w ten oto sposób wpadły pierwsze Halo druga Forza Motorsport i piąte Gearsy :D

Przedostatnie będą gierki na Switcha  ;) Kompilacje Marianów najbardziej mi zależało na Super Mario Galaxy ponieważ nigdy nie miałem możliwości zagrania w nią
i Zelda Skyward Sword w której również nigdy nie miałem okazji zagrać

I na sam koniec Creme de la creme bardzo fajny zestawik Gamecubowy z kompletną podstawką Gameboy Player kablem do Gameboya Advenca i kartą pamięci w orginalnym opakowaniu. Z tytułów na zdjęciu już zdązyłem ograć 4 Residenta i zaraz zaczynam Eternal Darkness która jest też bardzo dobrze ocenianą grą na GC :D

Na tą chwile będzie wszystko :D Do premiery RE4 Remake na pewno zwolnię ze zbieraniem i następne większe łupy pojawią sie pewnie dopiero zapewne po wielkanocy :D Zdrówka w nowym roku przedewszystkim :D

Offline Quake96

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 91
  • SCEE™
  • Odznaczenia Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: OGAR_niety
Odpowiedź #8 dnia: Stycznia 07, 2023, 18:21:21
No no, zestaw z GameCube zacny, gdybym sam taki dorwał na start to pewnie bardziej bym się przekonał do tej konsoli :P

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 09, 2023, 15:50:41
Od Galaxy się jakoś odbiłem na tej kompilacji. Będę musiał spróbować raz jeszcze kiedyś. Zestaw GC ciekawy, dużo multiplatform, ale jest w co pograć. Nigdy się nie wczytywałem ale ciekawe jak MOH na GC wypada na tle innych platform.

Offline Rocho

Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 09, 2023, 16:15:27
MoH na gc chodzi podobnie jak na PS2 czyli słabo. Do tego sterowanie fatalne na padzie od GC.

Fociam i  pitolę o gierkach:
https://www.instagram.com/m.aszta/

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 09, 2023, 17:18:22
Temu ogrywałem remaster :D

Offline CzajnaX

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #12 dnia: Lipca 02, 2023, 13:58:23
Siema, dawno nic nie wrzucałem więc trzeba coś pokazać z ostatniego pół roku  8)

Na pierwszy ogień gierki na psx i ps2. Zwykłe uzupełnienie kolekcji + dodane do bundla gierki typu Alone in the Dark, SSX i Matrix

Następnie gierki na PS3. Najbardziej mnie cieszy uzupełnienie kolekcji o kolejne Silent Hille (do kompletu brakuje mi tylko Books of Memories z PS Vita)
zadowolony jestem również z Ratchetów i wszystkich częsci Skate'a.

Gry z PS4 i PS5 które tu wrzuciłem w większości zdążyłem już przejść :D. Bardzo dobry remake Dead Space i RE4 ciekawy ale za to bardzo liniowy Evil West
bardzo fajny w eksplorowaniu Hogwart i troche meczów rozegranych w NBA :D

Z rzeczy z tego zdjęcia jestem chyba najbardziej zadowolony :D Kupiony w bardzo dobrym stanie i kompletem ulotek Wii, kolejna edycja RE4 :D i na dodatek MGS Twin Snakes na gacka na którego bardzo długo polowałem. Na Switcha uzupełniłem o tytuły z listy którą sobie wymyśliłem  8)

I na ostatnim zdjęciu najświeższe tytuły które kupiłem w ostatnim czasie. Bardzo cieszy Fifa 2006 WC w polskiej wersji językowej kupiona za 2 dyszki :D

I to by było na razie tyle  8). Do zobaczenia pewnie pod koniec roku jak znowu się troche gratów nazbiera :D

SMF spam blocked by CleanTalk