Siemanko w nowym roku

chciałbym się wam pochwalić zdobyczami z okresu poświątecznego do dzisiaj

Na pierwszy ogień gierki na ps2 . Po ograniu MGS 2 narobiła mi się straszna ochota na część 3

Guitar Hero wpadło ponieważ szykuje się do kupna gitary i ubzdurałem sobię żeby uzbierać wszystkie części

no i na koniec The Simpsons Hit and Run gierka którą ograłem z 12 lat temu i pod wpływem nostalgii postanowiłem ją sobie odnowić

Następnie bundle od kolegi z forum
@ojciec-gracz najbardziej z tego wszystkiego zależało mi oczywiście na Yakuzie Dead Souls ale reszte też sobie z ciekawości ogram

Kolejne gierki to zapchajdziury na ps4

Wiedza to Potęga dorwana w Media Expert za 35 ziko a Wolfenstein wpadł w cexie brakuje tylko The New Order do kompletu

Na ps5 gierka w którą nie grałem od dawien dawna

ostatni raz grałem w niepamiętam którą część wiem tylko tyle że była dodana do któregoś numeru cd-action
i Yakuza do kompletu Yakuz w które również celuje w tym roku

W tym roku chce się skupić na exclusivach na xboxa i w ten oto sposób wpadły pierwsze Halo druga Forza Motorsport i piąte Gearsy

Przedostatnie będą gierki na Switcha

Kompilacje Marianów najbardziej mi zależało na Super Mario Galaxy ponieważ nigdy nie miałem możliwości zagrania w nią
i Zelda Skyward Sword w której również nigdy nie miałem okazji zagrać

I na sam koniec Creme de la creme bardzo fajny zestawik Gamecubowy z kompletną podstawką Gameboy Player kablem do Gameboya Advenca i kartą pamięci w orginalnym opakowaniu. Z tytułów na zdjęciu już zdązyłem ograć 4 Residenta i zaraz zaczynam Eternal Darkness która jest też bardzo dobrze ocenianą grą na GC

Na tą chwile będzie wszystko

Do premiery RE4 Remake na pewno zwolnię ze zbieraniem i następne większe łupy pojawią sie pewnie dopiero zapewne po wielkanocy

Zdrówka w nowym roku przedewszystkim