Mała aktualizacja po 2 miesiącach od poprzedniego wpisu. Tak jak mówiłem ubędzie troche nieporządanych gier i zmieni się ułożynie na regale.
W końcu zrodziło mi się w głowie odpowiednie ułożenie tak by cały full set PS3 mógł się zmieścić na jednej stronie a nie tak jak to było rozłożone wcześniej.
Do tego znalazło się także miejsce na regale dla wydań Essentials i Platinum, które wcześniej leżały na dwóch stosach na górze regału.
Zmieniło sie także położenie promek które dostały nowy wąski regał obok gier z PSP
Nawet Wii się pojawiło które wcześniej trzymałem za łóżkiem xD
Aktualny stan: (bez limitek i kolekcjonerek)
-PS1: 62 (ubyło 10 gier i znikną może jeszcze 2-3 tytuły, reszta finalnie zostaje) i 8 Doublepack
-PS2: 228 (ubyło aż 85 tytułów, na pewno jeszcze kilkanaście gier zniknie w swoim czasie)
-PS3: 900 premier, 53 Essentials, 48 Platinum i jeszcze inne różne wydania
-PS4: 153
-PSP: 55 (ubyło 13 sztuk)
-Wii: 73 (ubyło aż 47 gier, na pewno jeszcze będę uszczuplać ten zbiór z gier które posiadam na innych platformach bo po co mi tyle tego)
-Promki: 161
Już poważnie myślimy nad przeprowadzką na większe mieszkanie. Mam nadzieje, że uda nam się to zrobić jeszcze w tym roku. Gdyby będę miał jeden pokój cały dla siebie to będe miał spore pole do popisu. W planach na pewno szklana gablota z fantami z Resident Evil i różne ręcznie malowane statuy w skalach 1:6, 1:4 i większe. Do tego niestety potrzebuje większy pokój. No i możliwe, że po przeprowadzce to łóżko będzie w innym pokoju więc już w ogóle bajka