Aktualności

[zircco] Moja mała kolekcja

zircco · 17830

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #30 dnia: Maja 11, 2016, 22:58:51
To "mała" w tytule tematu już mi tu niezbyt pasuje :) Sporo masz tych gierek, aż się galeria wieki ładuje. Plus za pomysł ich prezentacji, bardzo czytelne i fajne fotki.

Offline AdrianKonin

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #31 dnia: Maja 12, 2016, 11:30:25
Niech zgadnę Harvest Moon od Seba-Zary?

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Reputacja: 9
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #32 dnia: Maja 12, 2016, 20:17:13
Nie, kupiłem za 20 zł kiedyś okazyjnie, ale do 2 tygodni będę miał wersję z książeczką.

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #34 dnia: Lipca 11, 2017, 19:18:41
Super zestaw, widzę albo podobne upodobania, albo na PS4 nie ma zbyt dużo więcej gier wartych ogrania, ale myślę, że to pierwsze :) Poza Fifą i NBA widziałbym wszystko u siebie na półce.

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #35 dnia: Lipca 11, 2017, 20:41:15
Na PS4 jest wiele gier wartych ogrania.

Mam listę, jeszcze dużo mi brakuje ;p

Z ciekawych AAA: The Last Guardian, Horizon Zero Dawn, Resident Evil 7, Yakuza Zero, Nioh, Nier Automata, bijatyki (Street Fighter V, Mortal Kombat XL, Tekken 7), Wipeout Omega Collection i wiele innych
z indyków Firewach (niestety wyszło tylko w Limited Run - wysoka cena), Abzu, Rime, Helldivers, Stardew Valley

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #36 dnia: Lipca 11, 2017, 22:26:39
Daj znać w odpowiednim wątku jak Ci siadło Yooka Laylee bo jestem ciekaw ;)

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 0
  • PSN ID: s4rgiothor
Odpowiedź #37 dnia: Lipca 14, 2017, 12:51:45
Ladna kolekcja choc jak dlamnie to za duzo remasterow :P,  jeszcze do tych do ogrania za miesiąc mozna dodac Yakuza Kiwami (remaster jedynki)

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #38 dnia: Lipca 14, 2017, 13:21:58
Jak wyjdzie to dopiszę do swojej listy. Jak uda się zebrać wszystko co sobie założyłem to tych remasterów będzie mniej względem całości. Póki co jakoś bardziej trafiałem okazje cenowe właśnie na te odświeżone gierki.

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #39 dnia: Października 21, 2017, 00:32:28
Konsole w pudełkach:

Playstation One

Playstation 2 FAT

Playstation 2 SLIM

Xbox

Nintendo WiiU

Playstation 3 FAT (60 gb)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #40 dnia: Października 21, 2017, 14:59:13
Boxy, boxy, boxy, boxy :) Więcej w sklepie nie mieli? Widzę wszystko kompletne. Rodzimy zakup?

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #41 dnia: Października 22, 2017, 17:20:04
Ps one z olx. Reszta z allegro. Niestety z mojej SCPH 9002 (kupionej w sklepie) nie zachowało się nic. Kiedyś człowiek na to nie patrzył z perspektywy zbieractwa ;D Następne w planach są starsze konsole Nintendo i może PS1 w kartonie, ale to już raczej będzie musiało przylecieć z UK (u Nas za drogo).

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #42 dnia: Października 22, 2017, 21:02:58
Wypaśnie to wygląda ;) Jak nóweczki ze sklepu, nawet te boxy nie są zbyt sfatygowane! Papierki, styropiany... Oprócz okazów, moją uwagę przykuła Amisia i ampli HK (o ile mnie wzrok nie myli ;) ).

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #43 dnia: Października 22, 2017, 21:55:17
Amiga 600. W zeszłym roku była wymiana kondensatorów, teraz śmiga aż miło. Wcześniej przeleżała z 15 lat na strychu mojej dziewczyny. Jak się dowiedziałem, że ma takie cudo to od razu zabrałem się za naprawę ;)

Co do amplitunera to mam modele
harman/kardon 430 twin powered
harman/kardon 730 twin powered

Świetne retro konstrukcje, no i ten wygląd ;D Pięknie grają. Jako źródło Technics SL-5310. Do pełni szczęścia brakuje tylko monitorów Klipsch Heresy, ale musiałbym chyba obrabować bank...

Offline zircco

• Starszy sierżant
  • *
    • Magazyn Gier
Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 07, 2019, 20:04:45
Post pod postem, ale będzie mi to chyba wybaczone skoro była prawie 2 roczna cisza w wątku...

Uzupełnienie zdjęć kolekcji na dzień dzisiejszy.

WiiU:

Brakuje jeszcze Pokken Tournament, Mario Party 10, Zelda Twilight Princess i Xenoblade Chronicles X.
To by mi chyba wystarczyło już na WiiU.

PS4:

Czas zainwestować w jakiś regał...

SMF spam blocked by CleanTalk