Dzięki za pozytywny odbiór

Stanowisko ze SNESem specjalnie ułożyłem w pokoju u babci z meblościanką pamiętającą lata 70. Nie mam konsoli w domu, ale za to fajny klimat się tam wytworzyl i od razu lepiej się na tym gra od czasu do czasu. xD
Co do gier to kieruje się troche sentymentem, trochę okazją. Magic Carpet był jedną z moich pierwszych gier na PC i musiałem go od razu kupić na PSX. Ta gruba instrukcja... już takich nie ma.
Heart of Darkness to jedyna gra, którą mam od nowości. Dostałem lata temu razem z PSXem. Jestem fanem SW, wiec Rebel Assault także musiał wylądować w kolekcji szybko. Z ciekawostek powiem, że niestety nie idzie grać w to na PS3. Ogólnie trójka ma problemy z grami z PSXa bazującymi na żywym renderze, czy jak to się nazywa. Wyświetlają się czarne artefakty i grać się nie da. Nie wiem czy ktoś jeszcze zdiagnozował ten problem.
Do Drivera mam również spory sentyment - zagrywałem się na PC. No i pomyślałem, że zrobie mini-kolekcję eventowych piłek nożnych na PSX. Mam oba World Cupy i Euro 2000. Było coś jeszcze okolicznościowego?