[VectroV] Kącik Rockstarowego pomyleńca.

Zaczęty przez VectroV, Grudzień 19, 2016, 01:21

Poprzedni wątek - Następny wątek

VectroV

Cytat: CyborgDE w Sierpień 17, 2017, 22:52
WINCYJ GTA!

Da się zrobić 8)

Cytat: Bodzio w Sierpień 17, 2017, 23:23
Dobry przykład też na to o czym kiedyś dyskutowaliśmy, a z czym niektórzy się nie zgadzali, że jak się ma rozwiązaną kwestię wysyłki to na ebay obecnie można się całkiem nieźle obkupić i allegro przy tym siada, takie czasy niestety. 

Ebay też nie jest pozbawiony tamtejszych mistrzów handlu, ale tego się nie uniknie. Co nie zmienia faktu, że teraz co wejdę na allegro to wszystko mi jest jakieś za drogie :D

Cytat: hankie w Sierpień 17, 2017, 23:33
Bardzo miło opisany pamiętnik zakupowy :) Aż miło się czyta samo mięso, nawet nie podziwiając zdobyczy ;)

Miło czytać bo mówiąc szczerze ręce mnie zaczęły boleć po napisaniu tego :D

Cytat: Sergio w Sierpień 17, 2017, 23:58
Zgadzam się ze jak ma sie dobre kontakty/połączenie to można zrobić świetne zakupy i wygrać dobre aukcje, większość nie wysyła za granice i dlatego zmniejsza się cały system bez takich kontaktów

Ano i to jest niestety albo i stety mus bo inaczej się nie da. Większość nie wysyła za granice tylko w obrębie UK. W USA wysyłają większość rzeczy ale kto zapłaci 22$ za przesyłkę za jedną rzecz...

Cytat: Sergio w Sierpień 17, 2017, 23:58
codziennie jakaś paczuszka przychodziła

Bo tu było lepiej :P

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Cytat: makumator w Sierpień 18, 2017, 08:46
Dobrze wiedzieć, że dla równowagi ktoś aż tak docenia te crapy :D

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Grabisz sobie ;D

Cytat: Bodzio w Sierpień 18, 2017, 09:00
Patrząc na archiwalne fotki fajnie też widać, jak w bardzo krótkim czasie kolekcja wręcz wyskoczyła i rozwija się w ekspresowym tempie. Tak trzymać :)

Nie wiem czy to dobrze czy źle, bo jeszcze trochę to mnie gry z pokoju wywalą :D
A zdjęcia archiwalne znalazłem, więc może pokuszę się kiedyś zrobić małą historię tak jak to Cyborg uczynił. Tam to dopiero będzie zdziwko ;)

Dzięki wszystkim za dobre słowa!
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

VectroV

PSX93

No panie, dla mnie to jest miód dla dla oka, czyste złoto i  radzę tobie pochwalić się kolekcją na gtaforums.com  ;)

SALADYN

Polecam zaopatrzyć się w taką gumową matę do klękania, dzięki niej kolana tak nie bolą podczas praktykowania bałwochwalczych rytuałów.

Damian

Wcale się nie zdziwię jak pewnego dnia Wektor zawinie tą chustę i pójdzie na miasto terroryzować bogu ducha winnych mieszkańców.

VectroV

Cytat: VectroV w Wrzesień 18, 2019, 17:34gtaforums.com

Może kiedyś. Póki co chyba za mało "prestiżowo" :))

Cytat: SALADYN w Wrzesień 18, 2019, 19:00
Polecam zaopatrzyć się w taką gumową matę do klękania, dzięki niej kolana tak nie bolą podczas praktykowania bałwochwalczych rytuałów.

W sumie to przegapiłem preordery na oficjalny plażowy ręcznik...

Cytat: Damian w Wrzesień 18, 2019, 19:14Wcale się nie zdziwię jak pewnego dnia Wektor zawinie tą chustę i pójdzie na miasto terroryzować bogu ducha winnych mieszkańców.

hankie

To wniosek o rentę od Rockstara? :) Wow, przeczytanie grzbietów zajmuje trochę czasu ;) Dobrze, że trafiły do odpowiednio ukierunkowanej psychicznie osoby - tzn troskliwej  :D Bardzo dobrze, precious!

VectroV

Cytat: hankie w Wrzesień 18, 2019, 19:31To wniosek o rentę od Rockstara?

Haha, w sumie można to tak potraktować :D

Cytat: hankie w Wrzesień 18, 2019, 19:31przeczytanie grzbietów zajmuje trochę czasu

A widzisz, oszołomiony ogromem tego wszystkiego (nie spodziewałem się że tego jest aż tak dużo, serio!) zapomniałem wstawić zdjęć z bliska. Teraz trochę za późno ale będzie dla potomnych ^-^

Ehh, tak z innej beczki tęsknie za moim LG G4. Moja obecna G6 w porównaniu robi okropne zdjęcia i nawet w dobrze oświetlonej scenerii muszę używać flasha żeby cokolwiek było wyraźnie widać... Dobrze że się umowa wkrótce kończy to się coś ciekawego wybierze.

TheUrien84

TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

adikropkaer

Już dałem lajka na instagramie, ale tutaj też powiem, że robi wrażenie. Czymś się różnią wydania na pc Vice City i San Andreas, że posiadasz kilka sztuk? Brakuje Ci czegoś w zbiorach Rockstara?

VectroV

Cytat: TheUrien84 w Wrzesień 18, 2019, 21:19
Szacun na dzielni. Piękny Rockstar set ;)

Dzięki :D

Cytat: adikropkaer w Wrzesień 19, 2019, 10:02
Czymś się różnią wydania na pc Vice City i San Andreas, że posiadasz kilka sztuk?

Niemiaszki to są te z białymi okładkami z czego jedna napis Vice City ma normalny różowy, a drugi tak jak cała reszta w brokacie. Potem po kolei mamy wersję UK, PL, Holenderską i USA. Na zdjęciu zbiorczym mamy jeszcze fabrycznie zafoliowaną wersję brytyjską w zwykłym czarnym DVD boxie oraz niemiec w pomniejszonym bigboxie.

Tutaj już mniej różnorodności. U góry wersje premierowe w kartonowej obwolucie z poradnikiem (UK i DE), a poniżej po lewej wersja UK w przezroczystym DVD boxie, a po prawej moja pierwsza w życiu kopia GTA od której się to wszystko zaczęło :P

Cytat: adikropkaer w Wrzesień 19, 2019, 10:02
Brakuje Ci czegoś w zbiorach Rockstara?

Zdjęcie zbiorcze to tylko kropla w morzu ;)

adikropkaer

Szanuję, za zbieranie każdej możliwej wersji pudełkowej, widać prawdziwe zacięcie do kolekcjonowania i dążenie do wyznaczonego celu.