Witam,kolegów,gram od przeszło 30 lat

Przeżyłem praktycznie wszystkie generacje sprzętów,
poczawszy od 8bit(siniclar,atari,commodore,rozne klony atari 7600 i ponga,po wszystke liczące się systemy do biezacej generacji.Gry zbieram od roku czasu (tzn,nabywam i nie sprzedaje póki co

)
jestem fanem systemu PSX posiadam prawie wszystkie modele od scph1000-S kisarazu z wyjsciem s-video i najdrazsza plytą główną(DAC audio ma najwiecej nóżek) na psx posiadam około 510gier z czego ponad 200 to wydania kompletne,zbieram głownie gry ntsc-j(taka fanaberia;)) i posiadam kolo 300 gier ntsc-j w stanie mint tyle,ze w kopertach.dumny jestem z kilku rarytasów jak choćby IN THE HUNT od Irem genialny szmup wydanie PAL,czy prawie całym setem gier z roku 95 (Tama i inne...)
marzeniem moim jest miec wszystkie modele debug i net yaroze,z psx za pan brat ale dbam,takze o inne systemy PS2 i DC i Saturn troche 3do troche mega cd jest i snes,ogólnie interesuje się bardzo arcade(granie z superguna i kolekcjonowanie PCB) galeria przedstawia taki misz masz i 50% tego co posiadam(zebranie tego w jednym pomieszczeniu to narazie dla mnie problem

« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2022, 22:17:35 wysłana przez TheUrien84 »