[Angrama] Moja kolekcja psx

Zaczęty przez Angrama, Styczeń 09, 2015, 00:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

Angrama

Tyle tytułów przeszło przez moje ręce, tyle świetnych gier i mile spędzonych godzin, pożyczonych płyt i płyt które ja pożyczyłem... i na koniec jedynie Crash. Tylko ja i Crash, ten Crash którego nie oddałem kumplowi w dwutysięcznym drugim, a się co tydzień gość upominał.

Zostaniemy na razem już na zawsze. Już nie płacz, Ciebie nie wystawię na aukcję jak innych. Papa kocha swojego Bandicoota. Maciek jak czytasz tego posta, wiedz że to nie jest twoja płytka. Tamtą ci oddałem w szóstej klasie. To moja gra i jeden znak wodny tego nie wypaczy.

gumislav

Dobre. Mega dobre... Aż się wzruszyłem  :'(
Ja naście lat temu sprzedałem swoje gry kumplowi, również maniakowi PSX, który gra w nie do dziś. Teraz czuję się, jakbym mu dzieci oddał. Błędy młodości... Moje maleństwa...
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Manifesto

Niech Ci Crash służy jak najdłużej ;)

Swego czasu (lata 2003-2004) pozbyłem się olbrzymiej kolekcji gier na PC (było tego ze 100 tytułów w kartonowych pudełkach), ale tego nie żałuję, czasów PC nie wspominam z wielką nostalgią (poza oczywiście Falloutami, Tormentem, kilkoma strategiami i grami przygodowymi) Żałuję natomiast tych wszystkich gier na PS2 sprzedanych na Allegro w latach 2007-2008, wiem że już raczej nie odbuduje takiej kolekcji. Nawet nie napiszę ile tego miałem ale więcej niż setka było tego (żadne platyny - tylko premierowe wydania). Znacznie więcej. W tym może z 10 gier średnich i zero crapów - reszta same porządne tytuły.

Don

Wydaje mi się, że najbardziej cenię w swojej kolekcji gry i konsole których jestem jedynym właścicielem. Z czasów PSX'a nie jest tego niestety dużo... Tym bardziej gratuluję zachowania tej płyty Crasha:)