Aktualności

[Stall] Trochę klamotów

Stall · 13243

Offline Damian

• Major
  • *
    • Reputacja: 18
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: damiank94
  • Steam ID: damiank94
  • GamerTag: damiank94
Odpowiedź #60 dnia: Marca 23, 2024, 20:59:35
To jest te pierwsze wydanie. Te z obsługą myszy to Ultimate HD Edition. Tylko że ta obsługa myszy to i tak mocno taka sobie.

Offline Mcin

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 33
  • بيسي غعَمينْق مَصْتترْ رإِس
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku.
Odpowiedź #61 dnia: Marca 23, 2024, 23:36:29
Ile za call of druty z dodajtkiem?

Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 28
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie III miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #62 dnia: Marca 24, 2024, 00:31:51
35 zł razem. Myslę że ok cebula za ten zestaw. Tym bardziej że plastikowe pudełka i płyty w bardzo ładnym stanie.
To taki zestaw, tylko u mnie kartonowa obwoluta wyraźnie bardziej zmęczona:

Offline Mcin

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 33
  • بيسي غعَمينْق مَصْتترْ رإِس
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku.
Odpowiedź #63 dnia: Marca 26, 2024, 19:12:51
XD myślałem że wątek giełdowy, niedoczytanie moje :P

Net Yaroze to życie. Net Yaroze to Nadzieja.

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie III miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #64 dnia: Marca 26, 2024, 19:14:49
Jak bede odsprzedawal to sie odezwe :P

Offline Megadeth

Odpowiedź #65 dnia: Marca 27, 2024, 07:40:10
XD myślałem że wątek giełdowy, niedoczytanie moje :P

Ja też! A to proszę chwali post

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
Odpowiedź #66 dnia: Marca 27, 2024, 08:15:24
To dobrze wyszło jak chco kupowac

Offline Megadeth

Odpowiedź #67 dnia: Marca 27, 2024, 08:40:28
Jak byś miał ajborna to bym wzioł

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
Odpowiedź #68 dnia: Kwietnia 06, 2024, 16:53:39
Podmieniłem sliźgacze w myszce na CorePad CTRL, bo poprzednie się już wytarły.

Do tego nowa podkładka żeby lepiej heady siadały - Zowie GS-R

W międzyczasie wpadł jeszcze dodatek do SH4 za bezcen.

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
Odpowiedź #69 dnia: Czerwca 02, 2024, 13:34:23
Wylapałem znowu ostatnio trochę klamotów.

Dziś na giełdzie wpadły kolejne ultra-hiper-kolekcjonerskie płytki z CD-Action. Oczywiście większość tytułów w polskiej wersji językowej. Po piątkę od płyty, stan jak nowe.

Wcześniej wyłowiłem też na targu staroci parę gierek w standardowych wydaniach. Tez fajny stan i śmieszne ceny.

Coś tam już nawet z tego na maszynie do Windy XP poinstalowałem:

Z nowym firmwarem do PSIO zgrał się również zakup bezprzewodowego adaptera od 8BitDo do szaraka. Działa to całkiem legancko z DS4, którego też nabyłem z tej okazji. Probowałem też z Dual Sensem, ale po testach zwróciłem i zostałem przy DS4.

Od @alf kupiłem też PS Classic, którego zmodowałem przy pomocy Project Eris, po radach od @Megadeth. Dokupiłem do tego adapter od 8BitDo, żeby DS4 również działał bez kabla. Sprawdza się to cakiem ok, chociaż na pewno więcej będę grał na legitnym szaraku pod CRT.

Do tego padzik głównie dla dziewczyny (bo kolor ładny) też od 8BitDo. Całkiem przyzwoity jakościowo.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #70 dnia: Czerwca 02, 2024, 13:44:57
Więcej monitorów nie było? A to temu tak w ISSa wymiata, pewnie na bocznych statystki, podpowiedzi, kody itp. :P

Ten adapter do Szaraka całkiem fajnie się prezentuje i zgrywa z MemCard Pro. Myślałem, że to bardziej wystające.

A ten pad na dole świeci w nocy? :D

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
Odpowiedź #71 dnia: Czerwca 02, 2024, 13:54:29
Więcej monitorów nie było? A to temu tak w ISSa wymiata, pewnie na bocznych statystki, podpowiedzi, kody itp. :P
No wiadomix. I od razu na drugim monitorze VAR. xd
Do grania wystarczy jeden, ale do pracy przydaje mi się więcej przestrzeni roboczej.

Ten adapter do Szaraka całkiem fajnie się prezentuje i zgrywa z MemCard Pro. Myślałem, że to bardziej wystające.
Też myślę, że całkiem fajnie pasuje wizualnie . Na przodzie jest dioda, która informuje o połączeniu i o trybie pada (analog/digital). Łączy się od strzała i pracuje bardzo dobrze. Na razie jestem z niego zadowolony.

A ten pad na dole świeci w nocy? :D
Nie szczęście nie. Wystarczy że w DS4 nie da się wyłączyć podświetlenia.

Offline bms

Odpowiedź #72 dnia: Czerwca 02, 2024, 17:37:37
Monitorów nigdy za wiele :) Jak dla mnie, to na biurku brakuje tylko małego pvm.

Wysłane z mojego SM-A546B przy użyciu Tapatalka

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #73 dnia: Czerwca 03, 2024, 09:04:53
Wow @Stall
tą całą elektronikę to masz w 2 pokojach? Coś pamiętam, że w dziennym grach na pc przez kabel w ścianie, rajt?

Ogólnie pytam z ciekawości - jak jeszcze mieszkałem z rodzicielką to w malutkim pokoju miałem kompa stacjonarkę na biurku, 2 kosnole na stałe + kilka sporadycznie wyciągancych, stereo z kolumienkami podłogowymi, finkę i mały 'słupek', który mi służy jako bilbioteczka/'barek'.
Wtedy przy takim układzie to ciągły tetris i idealnie wpasowanie i układanie przedmiotów na miejsce. Chociaż  fakt - miałem wtedy moją starą  Toshibę 26cali ;) (choć wcześniej Panasonica CRT 21).
Szanuję Twoją przestrzeń za ład i schludność :)

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
Odpowiedź #74 dnia: Czerwca 03, 2024, 23:39:44
Szanuję Twoją przestrzeń za ład i schludność :)
Dzięki forumowy bracie.

Teraz w dziennym ma biurko ze stacjonarką dziewczyna, więc głównie tego kompa używam po HDMI jak chce coś odpalić na TV. Poza PS Classic i szarakiem z CRT nic więcej tam nie mam. Klamoty retro trzymam w większości w witrynce/szafce w sypialni. Raczej wszystko ma swoje stałe miejsce. Nie mam niestety dedykowanego pokoju 'pod gierki' jak niektórzy, więc nie chcę się zagracać.

SMF spam blocked by CleanTalk