Crysis to drogi tytuł na PC-ta?
Nie, wręcz przeciwnie. Miałem już wersję z GoGa, ale że za grosze mogłem dorwać 1+2 w pudełku, to się skusiłem.
Ja za to mam do tej gry sentyment. Odpalałem około roku po premierze na GeForce GTX 260 i gra robiła wtedy wrażenie.
Kocham w Colinie 04, jak i w 2005 gagi w postaci dodatkowych pilotów w celach rozrywkowych. Często wprowadzających Cię w błąd, albo rozbawiając do łez. Blondynka w 2005 to było mistrzostwo jednym słowem, zrobić z jej udziałem całą karierę to trzeba mieć nerwy ze stali, bo na dłuższą metę wykańcza psychicznie
Pograłem trochę i dały mi się odrobinę we znaki wskazówki pojawiające się w trochę innych momentach niż te z CMR 2.0, ale głównie i tak patrzyłem na strzałki i nie zwracałem aż tak bardzo uwagi na to co mówią piloci. Ja włączyłem sobie Hołowczyca, bo jego za pilota mam też w 2.0.
Byłem wczoraj znów na giełdzie i wpadła mi perełka w niemal idealnym stanie:

Postrzelałem trochę w trybie single i faktycznie na swoje czasy był to świetny FPS multiplayer. Multum ustawień, trybów, map. Satysfakcjonujące pukawki i dobra grafa. Szkoda że seria nie jest kontynuowana.