Skromny początek tego gościa od motocykli

Zaczęty przez tengosciuodmotocykli, Marzec 02, 2020, 01:28

Poprzedni wątek - Następny wątek

tengosciuodmotocykli

Tak jak i ja mam GTA III na PC oraz na PS2 w oryginale:) W GTAIII na PC lubiło rozmazywać zwłaszcza jak samochód koziołkował.

Pytanie z innej beczki - podstawka pionowa do PS3 Slim - warte kupna(zamierzam w pionie ustawić konsole) czy nie bardzo? Mowa o stabilności konsoli
Kupię podstawkę oraz pada w srebrnym kolorze do PS2 Slim, pada do PS1, akcesoria do PSP 3004(słuchawki, ładowarka, panele przednie i tylne w kolorze czarnym)

Keita

Cytat: tengosciuodmotocykli w Marzec 24, 2020, 23:48Na stojaku mam Jeszce "kopie zapasową" sprzed lat, mogę zobaczyć

Kilka osób tutaj potwierdziło, że było coś takiego. To się "Trails" chyba nazywało w opcjach gry. Ale gameplayu na Youtube nie uświadczy, chyba większości osób się to nie podobało. Muszę kiedyś sobie sprawić GTA III i na CRTku odpalić by znów zobaczyć ten efekt z ciekawości.
GB, GBC, GBA, DS, 3DS, Famicom, SNES, N64, GC, Wii, NS, PSP, PS1, PS2, PS3, SMS, SMD, Lynx, 2600, 65XE, 486, K-6, PIII

tengosciuodmotocykli

Odpaliłem GTA 3 na przewodzie RGB i powiem szczerze, że tam ciągle jest ten efekt:)

Poza tematem - potrzebuje frazy, nazwy programu/setu/sprzętu, który umożliwi mi kopiowanie zapisów gry z karty pamięci 8mb z fabrycznej PS2 Slim(7504). DO dyspozycji mam PSP 3004 oraz PS3 slim. Wszystko fabryczne i chciałbym, aby tak pozostało. Najlepiej z poziomu samej konsoli, ewentualnie z poziomu PC. A jak był taki temat(nie znalazłem tutaj) - tylko o link proszę. Save z Drakana to 1,5 mb każdy...
Kupię podstawkę oraz pada w srebrnym kolorze do PS2 Slim, pada do PS1, akcesoria do PSP 3004(słuchawki, ładowarka, panele przednie i tylne w kolorze czarnym)

tengosciuodmotocykli

Powoli rozgladam sie za xboxem 360 aby w końcu ukończyć halo 3 i halo odst. Haki przedzial ceny waszym zdaniem bedzie odpowiedni dla konosli+max 2 pady? Raczej będę celowal w ostatni model konsoli i nie ukrywam ze wolałbym nie przerobiona wersje. Chcialbym aby zostala ta konsola na dlugo ze mna....

SALADYN

Powiedziałbym że max 300zł jeśli sprzedawca daje jakąś sensowna gwarancję a konsola posiada dysk twardy i nie jest zbyt mocno zużyta. Da się oczywiście kupić w niższej cenie i to znacznie niższej ale to już wymaga trafienie na okazję.

tengosciuodmotocykli

Jest gdzieś opisane gdzie i jak rozpoznać zużycie tej konsoli?

Damian

A nie lepiej kupić Xone? Halo jest chyba we wstecznej. I jest Master Chief collection.

tengosciuodmotocykli

tengosciuodmotocykli

No i jest:)
Xbox 360 E z 250 GB, kinectem, 3 padami, 3 grami a nawet z pudłem i instrukcją. Nie otwierany, nie porysowany, działa(oprócz problemu z moim kontem Xbox Live). Jak za 380 zł to nawet niezły okaz:)

hankie

tengosciuodmotocykli

Właśnie nie. Używka w idealnym stanie:)
Swoją drogą ten Xkloc szybciej ładuje i działa od PS3 -.- Przynajmniej na grach Halo....