Aktualności

[Sergio] Playstation Kącik

Sergio · 15655

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #45 dnia: Lutego 16, 2018, 13:54:22
Kurde, ale patent z tym rowerem, a mi się kurde prawie nowa szosa kurzy u rodziców. Nie mam kompa więc na konsoli pewnie nie ogarnę, ale o samym trenażerze myślałem od dawna, tylko nie miałem czasu się wczytać.

Co do konsol to ta biel zawsze mi się wyróżnia u Ciebie ;) Jakbym ogarniał sobie gameroom to chyba bym poszedł w taki kolor właśnie.

Offline SALADYN

Odpowiedź #46 dnia: Lutego 16, 2018, 14:02:44
Ja bym mimo wszystko wolał nieco ciemniejszy kolor mebli, olcha albo orzech na których nie widać tak bardzo kurzu i drobnych rys.
Trenażer to prawdziwe mistrzostwo, też kiedyś coś takiego chciałem mieć żeby nie łapać w zimie tyle kilogramów ale przerażało mnie kombinowanie z zmianami opon. Chciałem coś takiego żeby można było rower wsadzić i jeździć w pokoju bo na dworze pada i zimno a następnego dnia normalnie pojeździć. Nie wiem czy taki trenażer da się dostać.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #47 dnia: Lutego 16, 2018, 14:11:02
Ja do zeszłego roku - od zawsze - mówiłem stanowcze NIE białym meblom, nigdy w życiu nikt mnie nie zmusi.
Patrzę też inaczej - bo jeszcze nie mamy dzieci, ale serio na mniejsze przestrzenie biały rozjaśnia i dodaje przestrzenności. Akurat obydwoje lubimy porządek, więc u nas ma to rację bytu.

@Sala,
różne trenażery znajdziesz, ale taki, który miałby interakcję z elektroniką 'grową' - nigdy namacalnie nie macałem.

Offline Mitsu

• Wsparcie
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 16
Odpowiedź #48 dnia: Lutego 16, 2018, 16:29:29
Boziu jaka ta biała ps2 jest śliczna

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #49 dnia: Lutego 17, 2018, 03:13:21
Dzięki chłopaki, białe meble nie dla każdego ale jak się już człowiek przyzwyczai to naprawdę milo się spędza czas w takim salonie n.p. i moim zdaniem świetnie się kontrastuje z czarnym sprzętem (tv,konsole, itp,itd)

Co do trenazeru to swietna sprawa, uzywam www.zwift.com o pragromawiania, w grze sa 1-17% górki i trenażer ustawia napięcie/opór według tego i muszę albo więcej mocy albo zredukować biegi na rowerze  (no i zjazdy w Tacx Neo)
najwyzsza polka to Tacx Neo (5600zl) ja uzywam troche tanszy, Tacx Vortex Smart (1600zl) nizej nie ma co isc

Saladyn:
przy takim Tacx Vortex Smart mozesz uzywac normalna opone, szybciej zużyta będzie (jesli bedziesz uzywal trenazer nonstop) ale tylko zaczepiasz i jezdzisz

Offline SALADYN

Odpowiedź #50 dnia: Lutego 17, 2018, 12:03:58
Saladyn:
przy takim Tacx Vortex Smart mozesz uzywac normalna opone, szybciej zużyta będzie (jesli bedziesz uzywal trenazer nonstop) ale tylko zaczepiasz i jezdzisz
To jest wymóg bez którego nie chce mi się bawić w trenażer, zainteresuje się tematem, dzięki.

SMF spam blocked by CleanTalk