Aktualności

[Sergio] Playstation Kącik

Sergio · 15676

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 23, 2016, 23:39:32
Na każdą platformę jest w co zagrać ;) Powiedz mi jakim cudem Twoja czapeczka ma logo PS na padzie? Takie było? Bo te co oferuje Good Loot jego nie mają.

Hmm, nie wiem, dawno temu kupowana jak sie pokazały pierwszy raz, na ebay-u ostatnia chyba wtedy kupiłem, może późniejsze już poszły tańszym kosztem

Wszystkiego po trochu z kilku konsol, same rarytasy, bardzo ładnie to wygląda. Jedyne co bym zmienił to ustawienie niektórych gier, mój i tak poskromiony pedantyzm nie pozwoliłby mi rozdzielić obu odsłon Yakuza czy MGS na półce ;)

Dzieki, Chaos maly jest narazie bo jeszcze nie wszystko ograne, i jakos tak to lapie i nie patrze gdzie odkladam, ale bedzie trzeba cos z tym zrobic :)

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
Odpowiedź #31 dnia: Czerwca 21, 2017, 14:39:16
Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.

Wiec czas na mały update, postanowiłem spędzić lato z PS3, nadrobić backlog który się nazbierał przez kilka lat już
wyciągnąłem z szafy fatke ps3 i zacząłem od czyszczenia żeby wszystko milo chodziło, pod światłem jeszcze widać rysy ale już nie jest tak źle jak na początku

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #32 dnia: Czerwca 21, 2017, 15:11:37
Uhuhu, pięknie korpus błyszczy! Powiem Ci szczerze, że bałbym się napierać na panele narzędziem, ale widać po Twojej pracy, że efekt zacny.

Nie chciałbyś zabezpieczyć góry folią bezbarwną? Jak miałem jeszcze moją FATkę przed usmażeniem to już arkusz takiej bezbarwnej folii zakupiłem :)

Offline CyborgDE

• Porucznik
  • *
    • Reputacja: 12
  • Ambroży Kleks Junior
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: CyborgDoge
Odpowiedź #33 dnia: Czerwca 21, 2017, 16:06:41
Wyszło pięknie. Zmotywowałeś mnie, żeby wypolerować swoją PS2 Slim, która na tej świecącej części również ma już parę rysek. Ja zrobię to chyba jednak ręcznie, bo na taką małą powierzchnię nie ma sensu nawet wyciągać wkrętarki z torby. :D

Nie chciałbyś zabezpieczyć góry folią bezbarwną? Jak miałem jeszcze moją FATkę przed usmażeniem to już arkusz takiej bezbarwnej folii zakupiłem :)
Kolejna rzecz, do zrobienia przy PS2. No wątek inspiracji normalnie. :D

"Umysł robota walczy z umysłem debila, taki los cyborgów."

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
Odpowiedź #34 dnia: Lipca 19, 2017, 12:52:50
Dzisiaj zakładam kilka zdjęć z starego albumu, czyli mój kącik grania z przed lat

Rok 2002-2004 (jak dobrze pamiętam)
Pentium 4, myszka MX500 do csa must-have, stara nokia to było cos
nie wiem co myślałem z tymi kablami ale widocznie nie za duzo hehe

Oczywiscie tez to była era LAN imprez, wiec nie zabrakło mnie tam

Rok 2008
Tu już bardziej zacząłem myśleć żeby kącik do grania ładnie wyglądał

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #35 dnia: Lipca 19, 2017, 13:31:26
Przeskok spory, fajnie mieć takie fotki. Co do Nokii 3510i to jedna z lepszych jakie miałem.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #36 dnia: Lipca 20, 2017, 22:56:10
Miło popatrzeć! Też kiedyś miałem bardziej wyrąbane w kable.  ;)
Imprezy LAN, miód - ale prywatne taszczenie desktopów na chatę. Było zdziwienie jak z kumplami w plastikowych siatach z ikei miało się kompa, małego CRTka i pakowało sprzęty do autobusu :)

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
Odpowiedź #37 dnia: Sierpnia 07, 2017, 20:27:00
LAN kiedyś to piękna sprawa, domowe tez robiliśmy, wtedy to najbardziej z CS-a i Warcraft 3 ogrywaliśmy, na większych LAN party to tez

a tutaj mały update jak to na dziś wygląda

lepsze miejsce na PSVR przydalo by sie, ale to pozniej pomysle o tym

Offline loompy100

• Starszy kapral
  • *
    • Reputacja: 2
  • asa
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum.
  • PSN ID: loompy100
Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 07, 2017, 21:54:59
Ta biała Ps2 to coś pięknego  ;D

Offline Damian

• Major
  • *
    • Reputacja: 18
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: damiank94
  • Steam ID: damiank94
  • GamerTag: damiank94
Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 07, 2017, 23:21:46
Czy u Ciebie w Super Slimie gniazdo zasilania też delikatnie się rusza?

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 07, 2017, 23:31:49
Czy u Ciebie w Super Slimie gniazdo zasilania też delikatnie się rusza?

Tak, pewnie jest wsuwane od góry tak jak w innych konsolach playstation

Offline Damian

• Major
  • *
    • Reputacja: 18
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: damiank94
  • Steam ID: damiank94
  • GamerTag: damiank94
Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 07, 2017, 23:38:36
Dzięki, uspokoiłeś mnie xD Jak to zwietrzyłem to zastanawiałem się czy coś jest nie tak.

Offline Sergio

• Starszy kapral
  • *
Odpowiedź #42 dnia: Lutego 16, 2018, 12:44:47
Uwaga: W tym wątku nie pisano od 120 dni.
...Jak zwykle hehe

No nic, maly update

A na konic maly bonus

Wybaczcie za maly chaos, ale to jest kacik sportowo-multimedialny.
Rower szosowy zamontowany na smart trenazer (Vortex Smart) i podlaczony do aplikacji Zwift
czyli takie MMO rowerowe w ktorym mam programy treningowy, zwiedzanie wyspy, sciaganie sie z innymi uzytkownikami i oczywiscie nabijanie lvl-ow za przejechanie km.
podlaczone do extra PC ktory mam, i5, GTX480 wiec wszystko ladnie chodzi i zawsze mozna tez ogladac filmy (Plex) albo sluchac muzyki (Spotify) podczas zimowych treningow

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Odpowiedź #43 dnia: Lutego 16, 2018, 13:08:38
Pierwsze pytanie - czy ten stoliczek z IKEA nie przeraża jako biurko do kompa (kupiłem taki, ale nie będzie to stolik do obiadu - chcę go jako lekki blat do kompa/pracy)?

Dwa - pierwszy raz widzę taki symulator (szosówka) aż poczytam w internecie. BOMBA! I ten wentylator :)

Reszta - schludnie, czysto i czytelnia. I też dopowiem - tak jak kilka lat temu nie wyobrażałem sobie mieć białych mebli - kolorystycznie też trafia w moje serduszko.
« Ostatnia zmiana: Lutego 16, 2018, 13:11:19 wysłana przez hankie »

Offline Quake96

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 93
  • SCEE™
  • Odznaczenia Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: OGAR_niety
Odpowiedź #44 dnia: Lutego 16, 2018, 13:37:54
Z tym rowerem to odjechany pomysł :D A myślałem, że rowerek treningowy do PS3 to szczyt pomysłowości w tej dziedzinie :P

PS: Gdzieś na starych fotkach widziałem poczciwą Nokię 3510i. O ironio sam dzisiaj używam dosłownie identycznej :D Widać, ja to chyba cofam się w postępie technologicznym, jeśli chodzi o telefony :P

SMF spam blocked by CleanTalk