Aktualności

[SALADYN] i jego graciarnia

SALADYN · 41154

Offline SALADYN

Odpowiedź #30 dnia: Grudnia 02, 2016, 15:05:16
Zombie Revenge to był arcygenialny beat'em up, i jeszcze to trenowanie swojej postaci jak pokemona, miodzio.

Offline SALADYN

Odpowiedź #31 dnia: Kwietnia 15, 2017, 14:14:46
Świąteczne porządki zaowocowały odnalezieniem zagubionych w szafie gier. Wiedziałem że gdzieś coś mam i że jest tam jeden metroid a tu się okazuje że oba :D

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #32 dnia: Kwietnia 15, 2017, 20:39:36
spoko 'niespodzianka'. patrzę na pierwsze foto, myślę 'że też Ci się chciało czas marnować na wrzutkę tych sztorców'... a potem bęc - drugie foto towaru pierwszego sortu rozwiewa wątpliwości odnośnie Twojego stanu umysłowego. konkretne znalezisko kumplu - gratki.

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 75
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #33 dnia: Maja 02, 2017, 00:40:57
O cholerka ;) Takie tam zapomniane w szafie - hardware'u tam żadnego nie znalazłeś? Może jaki Yaroze czy zapomniany Atari Jaguar pod rękawiczkami? :) Z konsolowymi niet, ale z grami PCtowymi miałem kiedyś ponownie, nawet też z nówkami kupionymi za półdarmo, jeszcze w folii po 4 latach premierki... Niezłe kopanir szafy @Saladynie :)

Offline SALADYN

Odpowiedź #34 dnia: Maja 02, 2017, 14:55:45
Ano i hardware się znalazł, czarny gamecube którego wylicytowałem za jakieś śmieszne drobne razem z grami z pierwszej fotki, szkoda tylko że z obudową nadgryzioną przez czas i że nie kompletny za to pamiętam że mój drugi, fioletowy egzemplarz, miał ze dwie czy trzy zwiechy podczas grania w Twin Snakes a czarny tą samą grę pociągnął aż miło.
Chciałbym znaleźć coś jeszcze fajniejszego ale to raczej jedyny skarby o których zapomniałem.

Offline Deathcoil

Odpowiedź #35 dnia: Maja 04, 2017, 17:30:45
Gdybym ja miał gdzieś takie skarby... Super sprawa takie znaleziska! Ja na pewno nic z takich rzeczy nie mam, bo ojciec na bieżąco wszystko sprzedawał wraz z wymianą konsol. Jedyne co oryginalnie mi pozostało z dziecięcych lat to kilkanaście numerów Secret Service, kilka Gamblerów, może 1-2 Resety i kilka kartonów po pecetowych tytułach - co z tego jak bez gier :/

Offline SALADYN

Odpowiedź #36 dnia: Września 02, 2017, 17:16:35
https://www.first4figures.com/collectibles/metal-gear-solid/solid-snake-exclusive.html

Znajdzie się dobra dusza która mi wyperswaduje zakup powyższej figury :I

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #37 dnia: Września 02, 2017, 17:21:17
wyperswaduje zakup powyższej figury :I

Wygląda tandetnie jak figurka z kolekcjonerki Max'a Payne'a 3 8)

Spoiler
[Zamknij]

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Offline SALADYN

Odpowiedź #38 dnia: Września 02, 2017, 17:54:14
Musisz się mocniej postarać !

Offline Damian

• Major
  • *
    • Reputacja: 18
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: damiank94
  • Steam ID: damiank94
  • GamerTag: damiank94
Odpowiedź #39 dnia: Września 02, 2017, 20:00:19
https://www.first4figures.com/collectibles/metal-gear-solid/solid-snake-exclusive.html

Znajdzie się dobra dusza która mi wyperswaduje zakup powyższej figury :I

Gdyby nie fakt że jest tak droga, to sam bym ją wziął xD.

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
Odpowiedź #40 dnia: Września 02, 2017, 21:16:52
Musisz to mieć kolego,  Twój zbiór wyjdzie na level wyżej. Sprzedaj leżaki półkowe,  potem odrobisz. Okazja nieczęsta w życiu :)

Offline SALADYN

Odpowiedź #41 dnia: Września 02, 2017, 22:58:13
Miałeś mnie zniechęcić!

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #42 dnia: Września 03, 2017, 00:01:00
Miałeś mnie zniechęcić!

Będziesz wcinał chińskie zupki do końca miesiąca :D

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

Offline SALADYN

Odpowiedź #43 dnia: Września 03, 2017, 10:15:43
Ok, żarty na bok. Chciałbym bardzo postawić takie cudo na półeczce z MGS'ami ale cena zabija na miejscu, dieta z chińskich zupek nawet mi przez myśl nie przechodzi. Zawsze są raty np w sklepie aliensgroup ale wiadomo że dojdzie VAT i marża sklepowa, także z ~1900zł zrobi się pewnie coś koło 3000zł a raty też nie są darmowe.
Jednak tego typu gadżety nie sprzedają się szybko właśnie przez swoja cenę. Sklep F4F ma w swojej ofercie sporo statuetek które debiutowały dobrze ponad rok temu a nadal są dostępne. Zaczynam więc odkładać, może zdążę uzbierać kasę zanim jedyną opcją będzie ebay z dwukrotną przebitką. Jak sie nie uda to będe miał flotę na switcha.
« Ostatnia zmiana: Września 03, 2017, 10:18:04 wysłana przez SALADYN »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 75
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #44 dnia: Września 03, 2017, 10:18:47
Zaczynam więc odkładać, może zdążę uzbierać kasę zanim jedyną opcją będzie ebay z dwukrotną przebitką. Jak sie nie uda to będe miał flotę na switcha.

O o o - to właśnie super rozwiązanie!!! Niemniej jednak pewnie jakbym widział taką figurkę u Ciebie na żywo i oddawałbym Ci część i czyścił rynny w sezonie. Ale Twoje wyjście jest jak najbardziej na miejscu!

SMF spam blocked by CleanTalk