Aktualności

[SALADYN] i jego graciarnia

SALADYN · 41067

Online SALADYN

Odpowiedź #15 dnia: Czerwca 19, 2016, 13:46:53
Kolekcja doczekała się aktualizacji. Tym razem wrzuciłem zdjęcia wszystkich gier na PSP które akurat posiadam. Zwróćcie uwagę że znowu zastosowałem zasadę tylko pierwszych wydań, poza dwoma wyjątkami wszystkie gry są kompletne i w dobrym/bardzo dobrym stanie chociaż w niektórych musiałem wymienić obudowy UMD bo były zbyt popękane.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #16 dnia: Czerwca 19, 2016, 14:48:49
I bardzo dobrze, w przyszłości premierowe wydania mogą być trudno dostępne, już teraz w niektórych przypadkach tak jest. Fajnie, że zaktualizowałeś kolekcję bo sobie przypomniałem, że nie mam Namco Museum i muszę sobie sprawić :)

Offline Angrama

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #17 dnia: Czerwca 21, 2016, 10:50:00
Saladyn, objaśnij nieuczciwy poziom trudności w 3rd Birthday.

Online SALADYN

Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 21, 2016, 11:13:21
Poziom trudności normal a ginąłem jak idiota gdy dochodziło do walki z większymi przeciwnikami na których jedyną taktyką było przeskakiwanie do kolejnych żołnierzy i powolne skubanie im paska życia seriami z karabinów.
Może teraz bardziej bym docenił ten tytuł ale po premierze szybko traciłem nerwy przez nierówny balans w walkach.

Offline Hohi

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
  • PSN ID: oko_91
Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 21, 2016, 16:07:05
Te premierowe okładki w kupie wyglądają świetnie po prostu, aż mi zrobiłeś ochotę na jakieś zakupki :)

Online SALADYN

Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 21, 2016, 17:05:53
Tak szybko ten zbiór się rozrósł (i będzie rozrastał :P) że nie ma sensu robić osobnych zdjęć dla każdej okładki. Polecam przeczesać okoliczne lombardy, sporo dobra z tej kolekcji zalegało gdzieś po kątach w skupach.

Online SALADYN

Odpowiedź #21 dnia: Sierpnia 22, 2016, 15:17:52
Dodałem zdjęcia posiadanych przeze mnie gier z PS2. Z tego co widać większość gier wpadła do kolekcji po rejestracji na strefie gdy odżyła pasja do zbieractwa. Po raz kolejny, premierowe wydania, kompletne (niestety nie wszystkie) i 3x AAA, stan płytek jest różny ale taki najniższy poziom to 3+/4-.
Nie mogło oczywiście zabraknąć MGS'ów i dopiero tu widać jaką mam śrubę na ich punkcie, kilka różnych wersji językowych i platformowych a także ekskluzywne wydania, limitowane, zbiorcze itp. Brakuje tu tylko wydań z PC które też gdzieś mi leżą.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #22 dnia: Sierpnia 22, 2016, 16:15:52
Świetny zestaw gierek na PS2. Zwłaszcza kolekcja MGS robi wrażenie i to wydanie NTSC 3in1 o którym Ci kiedyś chyba pisałem. Miałem je kiedyś sprowadzać z racji jedynki, ale odpuściłem i może to i dobrze.

Online SALADYN

Odpowiedź #23 dnia: Sierpnia 22, 2016, 16:33:07
Teraz bardzo ciężko dostać to konkretne wydanie a prezentuje się bardzo dobrze.

Offline repip

Odpowiedź #24 dnia: Sierpnia 22, 2016, 18:53:17
Ładne wydania tego MGS'a

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #25 dnia: Listopada 25, 2016, 12:15:11
Najlepszy i najbardziej w moim guście zbiór na PSP jaki tu na razie widziałem praktycznie same konkretki (Metal Anthology, Parasite, Ultimate Ghosts, Parappa i wiele ciekawych cukierków, których nie widujemy na co dzień).

Hyper zazdro na Demon Chaos, kiedyś prześlizgnęło mi się przez palce i od tamtej pory nie mogę namierzyć jej w fajnej cenie :(

...i kiedy już myślałem, że jesteś moim zaginionym bratem gusto-bliźniakiem... patrzę na te wszystkie MGSy i stwierdzam, że jednak jesteś z innej planety :D

Online SALADYN

Odpowiedź #26 dnia: Listopada 25, 2016, 13:20:17
Najlepszy i najbardziej w moim guście zbiór na PSP jaki tu na razie widziałem praktycznie same konkretki (Metal Anthology, Parasite, Ultimate Ghosts, Parappa i wiele ciekawych cukierków, których nie widujemy na co dzień).
Gry na PSP dobieram na zasadzie "nie znam, ciekawa okładka, za 5-10zł, czemu nie". Efektem są właśnie takie ciche perełki i gry średnie ale jednak warte uwagi. Poszczególne tytuły szukam bardzo rzadko a co najwyżej koduje sobie na przyszłość gdybym gdzieś zobaczył poszukiwaną grę.

Hyper zazdro na Demon Chaos, kiedyś prześlizgnęło mi się przez palce i od tamtej pory nie mogę namierzyć jej w fajnej cenie :(
Zdołuje cię mój drogi Akumulatorze jeszcze bardziej, Demon Chaos dostałem za puszkę piwa !

...i kiedy już myślałem, że jesteś moim zaginionym bratem gusto-bliźniakiem... patrzę na te wszystkie MGSy i stwierdzam, że jednak jesteś z innej planety :D
Nie znasz całej prawdy i nie chcesz jej znać, nie pytaj nawet.

Online G-R-Z-E-C-H

Odpowiedź #27 dnia: Listopada 25, 2016, 13:25:17
Kolejny Reptilianin...

Online SALADYN

Odpowiedź #28 dnia: Grudnia 01, 2016, 14:20:58
Temat doczekał się aktualizacji. Zrobiłem nowe zdjęcia i poupychałem wszystko w postach żeby zmieścić też resztę platform. Na razie jest to komplet posiadanych przeze mnie gier, brakuje tu tylko pojedynczych sztuk które nie załapały się na sesje bo jeszcze do mnie nie dotarły, wędrują po znajomych lub są zagrzebane gdzieś w kartonach a nie miałem zbytnio ochoty przeglądać wszystkich a tylko te stricte z grami.
Jak zawsze wybaczcie jakość zdjęć, to mimo wszystko nie jest instagram a ja dysponuje tylko komórką, dość starą. Z czasem będę na pewno robił kolejne aktualizacje.

Taka ciekawostka. Robiąc nowe fotki układałem gry na stoliku warstwami i na koniec jeszcze strzeliłem fotkę takiego torciku który dał mi do myślenia że czas zaopatrzyć się w porządny regał.

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #29 dnia: Grudnia 02, 2016, 14:32:24
Super kanapka drogi kolego.
Najładniejszy kompaktowy zbiór na PSP już chwaliłem. Widać, że (poza oczywistościami, które pewnie nabyłeś w cenie łyka bimbru), znasz się na selekcji dobrego stuffu.

Crimson Sea 2 PS2 komplet w ang, spoko nabytek, jeżeli był w dobrej cenie. Nie widujemy tu często takich przysmaków.

@Twoje PS1
Zazdro na Duet Nightmare z Evil Dead.

Do tego @Dreamcast
Jeszcze może Cannon Spike i Zombie Revenge i praktycznie cały zestaw, jaki mnie interesuje z tej konsoli.

SMF spam blocked by CleanTalk