W marcu już więcej nie kupię raczej i choć pozycji było mało to raczej konkretnie
Gamecube od alfa nie planowałem i nawet nie potrzebowałem bo wii dość dobrze spełniało swoją rolę, choć muszę przyznać, że konieczność używania wiilota do odpalania gier z gacka trochę mnie denerwował. Ale niska cena, zmodowana i w dobrym stanie (kolega alf jak zwykle zaniża stan a było moim zdaniem dużo lepiej niż opisywał) szkoda było nie skorzystać. Spotkały mnie niespodziewane przygody w drodze z paczkomatu do pracy ale dzięki temu, że pancernie zapakowana przeżyła. No i mam tym sposobem całą 6 generację konsol stacjonarnych u siebie a jednak fajniej mi się ogrywa gry na oryginalnym sprzęcie.

Ale konsola nie może się obyć bez gier i tu też konkrety.

Twilight princess początkowo planowałem tylko wersję na Wii i pewnie taką ostatecznie ogram bo ostatnio bardzo dobrze mi leży grucha i wiilot, no i uchodzi za tą prawilną bo Link jest mańkutem
Four swords adventures polowałem dość długo bo anglika nie tak łatwo znaleźć poniżej tych 250 zł a szkoda mi było trochę dawać 500 za bigboxa w wątpliwym stanie.
Z gackowych zeld brakuje mi już tylko Wind Wakera w limitowanej edycji.

Na PS2 niby nic szczególnego ale składanaka segowa bardzo fajna i będzie grane szczególnie w golden axa czy outrun. Shadow dużo dobrego słyszałem i po sprawdzeniu czy działa to początek zapowiada się soczyście.
Na szaraka udało się wreszcie dorwać Spyro i tym samym mam komplecik i chyba w tym roku przyjdzie czas sobie przypomnieć przygody fioletowego smoka. Ostatnio ceny jak widzę poszybowały ostro w górę a tu od jednego kolegi z forum udało się trochę taniej zakupić. Trójkę uważam za jedną z najlepszych platformówek na szaraka i choć jedynka odbiega poziomem to nadal fajna. Ale i tak płytka demo przywołała najwięcej wspomnień gdy nieraz w kółko się przechodziło te demka bo nic innego nie było. Choć co dziwne to po latach albo mi się coś przestawiło albo Tekken 3 jest strasznie wolny
Chuchu niby popierdółka ale całkiem sympatyczna gra logiczna.

Miłości nie dostał w tym miesiącu tylko xbox i wii ale kiedyś to się nadrobi.