Aktualności

[hankie] Growe klamoty w Krzychowej pieczarze

hankie · 56720

Offline Morden

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 51
  • ▄▀▄▀██ MRD ██▀▄▀▄
    • Twixer
Odpowiedź #240 dnia: Września 05, 2025, 21:44:31
Resident Evil 5 to gra bardzo dobra, sporo grałem na ps4. Możliwe że miałeś coś źle ustawione. Ja nie miałem takich problemów które opisujesz. Pamiętam, że trzeba było jakoś zarządzać ekwipunkiem i przydzielać zasoby.

No tak, ale wersja PS4 to nie wersja Xbox 360. Możliwe że poprawili to AI. Poza tym grę ukończyłem, więc dobra była, ale jak mówili w Misiu, ważne żeby plusy nie przesłaniały nam minusów. Poza złodziejskimi i samobójczymi tendencjami AI było super i stąd ta frustracja. Dobrą grę w dół ciągnęło coś poza moją kontrolą. Nawet gdy jestem wyspany i najedzony, nie toleruję partnerów AI w grach, a gdy ci psują mi zabawę to już zupełnie. Zarządzanie ekwipunkiem nie miało nic wspólnego z zachowaniem partnera.

Nowy Singiel - Gamer Pro Max - Już w EMPiKu

Offline alf

• Wsparcie
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 106
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: Sir_Donaldez
Odpowiedź #241 dnia: Września 05, 2025, 22:44:20
Zarządzanie ekwipunkiem nie miało nic wspólnego z zachowaniem partnera.

Moim zdaniem miało, bo można było przydzielić partnerowi coś co może używać a wszystko inne chyba nie mógł. Jakoś tak to zapamiętałem, jakbym w ten sposób wybierał co moje a co jego. Ale wspomnienia mam mgliste wiec nie bierz tego zapewnik. Może jest jak mówisz, że wersja na x360 miała słabszą implementacje AI.

Offline 12step

Odpowiedź #242 dnia: Września 05, 2025, 23:44:04
Kurcze pokupowałem te Residenty, muszę w końcu zagrać, nawet nie pamiętam czy mam na PS4 czy Zboxie. Trochę trudno po takich sztosach jak Biohazard i Village wracać do tych staroci.

ore ore szabadabada amore

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #243 dnia: Listopada 27, 2025, 09:47:10
Chciałem na Black Friday kupić GoW Ragnarok i obudowę Phanteks do blaszaka, ale chyba 2 wtryskiwacze w Fordzie zrobiły tadaaam - wieć kupiłem se tylko grę. Była promka w RTV Euro > 97 ziko, a polowałem na używki koło 8-9 dych, więc zaszalałem i kupiłem nówkę:

Ciekawe kiedy ją odpalę, muszę sobie zaplanować sesje, bo mnie ciągnie... Poprzedni GoW mnie zauroczył, ta seria musiała mieć już restart.
I tutaj podczas segregowania rzeczy po bracie:

W sumie zapomniałem, iz to na PS3 wyszło, bo gram z młodą na PS4. Ale to zawsze gra z naszej ulubionej stajni, więc zostanie ;)

SMF spam blocked by CleanTalk