[Quake96] Kłejkowe zbiorowisko, głównie SONY :)

Zaczęty przez Quake96, Styczeń 18, 2016, 01:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quake96

Cytat: Morden w Maj 23, 2026, 19:01
Cytat: Quake96 w Maj 23, 2026, 17:48Ostatnio wszedłem na wyższy level gamingu i symbiozy moich dwóch pasji

Satin Silver to mój ulubiony kolor PS2, ale DoA 2 wolę na DC. Hehe.

Dałeś się nabrać ;) To nie jest oryginalny Satin Silver tylko moja wydumka sprzed lat :P

Cytat: hankie w Maj 23, 2026, 19:15Hehe spoko:) Spot aut podręcznych z grankiem w terenie. Fajny motyw :)) Ale ja bym się bal konsoli na dworzu, choc może przeczulony jestem:).

U nas lokalnie też był gang Cuore'oecow, chociaż to byli chłopaki wkurzającej rasy, bo wyrośli że skuterkowców. A wiadomo, że to motorowery rządzą;)

Fakt, jesteś przeczulony :D Konsola pooddycha to jej nic nie będzie. A sam telewizor to znajda spod śmietnika z zeszłego roku. Przezimował w garażu i nawet to mu nie zaszkodziło.

Cuore to auto mojego przyjaciela, Łukasza. Gość jest fanem japońszczyzny zarówno motoryzacyjnie jak i kulturowo. To on przywiózł mi Vice City z wycieczki do Japonii ;) Choć żeby było ciekawie to łączy nas pasja do kaszlaków, bo sam miał ich kilka, a jednego posiada nadal :D Do tego sam ma motorynkę i WSK. Aaa no i to on zaraził mnie Amigą :P

Wawrzino

I nie wiadomo czy zdjęcie z dzisiaj, czy sprzed 20 lat ;)