[Quake96] Kłejkowe zbiorowisko, głównie SONY :)

Zaczęty przez Quake96, Styczeń 18, 2016, 01:01

Poprzedni wątek - Następny wątek

Quake96

Cytat: LittleSerpent w Grudzień 05, 2025, 23:02
Mega! Choinkę tu wciśniesz?

Gdzieś się chyba zmieści 8)

Cytat: alf w Grudzień 06, 2025, 22:47
Super świątęczno - sylwestrowy klimat, z tego właśnie słynie @Quake96 !

Jaką konsolę planujesz męczyć najwięcej w nadchodzące Święta? Jaką grę będziesz ogrywał na Sylwestra? Pora zrobić jakieś plany, ja już się zaczynam zastanawiać co powinienem podłączyć do tv.

Ja już bardziej myślę o podsumowaniu tego roku, a konkretnych planów growych nie mam :D Pojawił się za to pomysł aby ściągnąć kilku znajomych na sylwestra i zrobić przy okazji użytek z domowej sieci LAN 8)

12step

Dalej tak działają te girlandy z lampek, że jak się przepali jedna żarówka to gaśnie całość i trzeba szukać?
ore ore szabadabada amore

Damian

Kurde, patrząc na niektóre wpisy co tam zanabyłeś to się czasem zastanawiam kim jesteś i co zrobiłeś z Kłejkiem. Tu nowa gra w folii na PS5, tam PS2 za 850 ziko...

alf

Cytat: Damian w Grudzień 09, 2025, 21:51
Kurde, patrząc na niektóre wpisy co tam zanabyłeś to się czasem zastanawiam kim jesteś i co zrobiłeś z Kłejkiem. Tu nowa gra w folii na PS5, tam PS2 za 850 ziko...

Mam to samo.

Gdzie ten @Quake96 który kupował wszystko stacjonarnie bo nie ufał internetom.
Ten @Quake96 który wyliczał każde 15 PLN wydane w Cexie.
Ten @Quake96 który jeździł 150km w jedną stronę tylko po to by odebrać pożółkłą konsolę osobiście.

@Quake96 wskoczył na nowy poziom życia.  O:-)

Quake96

Cytat: 12step w Grudzień 07, 2025, 14:05
Dalej tak działają te girlandy z lampek, że jak się przepali jedna żarówka to gaśnie całość i trzeba szukać?

A nawet nie wiem. Te w większości mam od kilku lat, część dokupilem chyba w zeszłym roku. Prawie wszystkie są na baterie swoją drogą xd

Cytat: Damian w Grudzień 09, 2025, 21:51

Może i budżet mi się trochę zwiększył, za to nadal większość kasy pakuje w "starocie" haha 8)

Cytat: alf w Grudzień 09, 2025, 21:54
Gdzie ten @Quake96 który kupował wszystko stacjonarnie bo nie ufał internetom.
Ten @Quake96 który wyliczał każde 15 PLN wydane w Cexie.
Ten @Quake96 który jeździł 150km w jedną stronę tylko po to by odebrać pożółkłą konsolę osobiście.

@Quake96 wskoczył na nowy poziom życia.  O:-)

Musiałem przeskoczyć do internetu, bo lokalnie wymiotlem niemal wszystko co dobre :P

Taniochę w CeXie dalej kupuję, ale tam już głównie buszuję w dziale PC, gdzie jest tanio i dobrze :D

Po konsolę czy inne dobroci nadal chętnie gdzieś pojadę, ale jak na razie nic nie upolowałem 8)

A z tym nowym poziomem bym może nie przesadzał ;)

PS: Nawiązując do ostatniego pytania o choinkę...

hankie

Quake96

I tak i nie ;)

Dopóki mieszkałem w "rodzinnym" mieszkaniu to od zawsze były tam zwierzęta, zwłaszcza koty. Sęk w tym że moja żona miała od dzieciństwa jakiś uraz do kotów i nie przepadała za nimi, więc po przeprowadzce "na swoje" kotów w domu nie było.

No, ale jak to mówią, tylko krowa nie zmienia poglądów i po ponad roku coś się zmieniło i nagle to moja pani stwierdziła że zaadoptujemy kota. A potem tak wyszło, że od niedawna mamy drugiego, tego widocznego na zdjęciu ;)

Tutaj nasz koci duet:

Od lewej Tereska i Bilon :)