[psmaniac] Kolekcja retrogracza wyjadacza

Zaczęty przez psmaniac, Grudzień 31, 2016, 11:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

psmaniac

Rekonesans z pokoju mojej córki ;D  Nie licząc wersji cyfrowych oraz  dysku zewnetzrnego 2 TB :) pod choinkę.

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

hankie

Córa z obozu Microsoftu czy na innych platformach też pyka?

psmaniac

Jeszcze w  spyra i residenty na moich konsolach :)
Jej chłopak miał ps 4 to go przekabaciła i kupil xboxone.Razem w multi smigają :D
Teraz chce wydębić ode mnie Residenta 7 pudełkowego :)

makumator

ładne

hankie

Jestem upierdliwie ciekawy, a że nowe fotki wpadają do dopytam :>

Cytatchce wydębić ode mnie Residenta 7 pudełkowego
@PSManiac,
NIE, niech zasłuży najpierw! :D
Tak ogólnie patrzę i trochę tęsknię za takimi straganami u nas, w latach 90tych na kocach też sporo elektroniki leżało na targu 'u Ruska'. Pewnie w dni targowe spałbym tam w śpiworze. Zdobycze za 1 czy 10 PLN/EUR tymbardziej powodują mój skowyt.

psmaniac

Oj na flomarku cienko.Duzo takich jak ja :D  Przez miesiąc tylko 2 farty miałem na straganach Zelda złota edycja dwupłytowa na gamecuba za 1 euro i clock tower za 2 euro ale po niemiecku.Dużo ludzi już łapie że to się dobrze sprzedaje.Ja juz z o 6.00 wyjeżdżam na stragany.Ale to tylko raz w tygodniu.Tak na marginesie to te płytki córki wszystko nowe kupowane :(
Fanka halo i assesins creed ,falouty ,medale  i call of duty.Reszta cyfrowa bo bym zbankrutował.Ja sam już za dużo wydaje ;D
Zaraz wystawiam  na zamianę kilka fantów w dziale giełda.Zapraszam za parę minut.

hankie

Cytatfalouty

Grała w klasyczne - czy tylko od 3jki wzwyż?? Rzadko kobity w ten tytuł grają. Flomark - kumpel też się chwalił jak w sprowadzanych autach miał bagażnik konsol na początku 21 wieku :P Pokazał mi zdjęcia, takie duże kombi z Segami, Nintendziakami i Soniakami hurt pod sufit przywołuje niezłe drgawki ;)

gumislav

Jak już jesteśmy w temacie grających córek, to pozwólcie, że wrzucę obrazek od siebie z domu   8)

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

psmaniac

CytatGrała w klasyczne - czy tylko od 3jki wzwyż?? Rzadko kobity w ten tytuł grają.
No oprócz silentów,night mare creatures ,spyrów itd.grałem masowo w  medal of honor i call of duty oraz fallouta na xboxy.Na początku kilka miesięcy się przyglądała pozniej sama robiła rozwałkę. :)Musiałem z czasem kupować jej tylko strzelanki nic innego nie chciała.Później zaraziła się halo,jak kupiłem xbox live to się wstydziła  i udawała chłopaka jak grała online.Kumpli miala ponad 30.Jak sie przyznała to musiała zdjecia powysyłać ,bo nikt nie wierzył ze tak dobrze gra i strzela! ;D Teraz ma setkę znajomych  kolesi z całego świata,niemiecki i angielski perfekt się nauczyła także dzięki graniu i rozmawianiu online :)
P.S.Nienawidzi lalek :)

psmaniac

Mam rozwód ,bajzel w domu że już sam się pogubiłem.Ale te perełkę wam pokaże..
Konsola odpalona tylko raz tak .Dlaczego?Bo kupiłem kiedyś dwie od kolegi który likwidował sklep.Brak tylko folii i nie pamiętam co z nimi zrobiłem.Wszystko  nówka
ze styropianem.

Pójdzie niedługo pod młotek ,bo sprawy zdrowotne panowie i to poważne ,idzie do kolekcjonera.Handlarzowi nie oddam :'(

Przyszła  giera !!Pudełko norma porysowane ale instrukcja i płytka >>micro ryska gdzieś tam w galaktyce.Odpale na niebieskiej.Oj długo na to czekałem ,długo...

makumator

Cytat: psmaniac w Styczeń 05, 2017, 12:40
Pójdzie niedługo pod młotek ,bo sprawy zdrowotne panowie i to poważne ,idzie do kolekcjonera.Handlarzowi nie oddam :'(

Hehe, jasna sprawa. Kolekcjoner zawsze głębiej sięgnie do kieszeni.

ps. Zdrówka życzę.

psmaniac

CytatHehe, jasna sprawa. Kolekcjoner zawsze głębiej sięgnie do kieszeni.
Akurat o tym nie myślałem.
Podejrzewam że trudnisz się handlem ,ale  twoje klocki.
U mnie żeby kupić takie cosik to tylko ludzie z forum.
Pomyśl taki temat .Gostek przy kasie kupuje takiego xsa.Nie ma pojęcia o niczym.Daje dzieciakom które go rozpier...lą
Nie ma eksponatu.

makumator

Cytat: psmaniac w Styczeń 05, 2017, 13:07
Gostek przy kasie kupuje takiego xsa.Nie ma pojęcia o niczym.Daje dzieciakom które go rozpier...lą
Nie ma eksponatu.

Nie mam nic do tego, bo w Twoim scenariuszu występują  szczęśliwe z prezentu dzieciaczki :D

SALADYN

To trochę chybione powiedzieć że maku trudni się handlem. Handlarz nie sprzedałby by mi Odin Sphere w idealnym stanie poniżej stówki czy zestawu rodzynek na PS2 w podobnej kwocie.

VectroV

Myślę, że nie chodzi o pieniądze tylko o to, żeby ktoś się taką perełką dobrze zaopiekował, a nie sprzedał komuś kto taki karton powiedzmy wywali, a na konsoli pogra z tydzień i wyniesie do piwnicy żeby się kurzyła. Takie eksponaty w takim stanie powinny być traktowane z należytą miłością, a nie chęcią zarobienia jak najwięcej na pierwszym lepszym kupującym. Chyba mi się tryb kapitana oczywistego załączył :D

Ja również życzę powrotu do zdrowia i żeby się wszystko ułożyło ;)
Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen