Aktualności

[psmaniac] Kolekcja retrogracza wyjadacza

psmaniac · 19882

Offline psmaniac

dnia: Grudnia 31, 2016, 11:02:17
Rekonesans z pokoju mojej córki ;D  Nie licząc wersji cyfrowych oraz  dysku zewnetzrnego 2 TB :) pod choinkę.

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #1 dnia: Grudnia 31, 2016, 11:12:47
Córa z obozu Microsoftu czy na innych platformach też pyka?

Offline psmaniac

Odpowiedź #2 dnia: Grudnia 31, 2016, 11:16:36
Jeszcze w  spyra i residenty na moich konsolach :)
Jej chłopak miał ps 4 to go przekabaciła i kupil xboxone.Razem w multi smigają :D
Teraz chce wydębić ode mnie Residenta 7 pudełkowego :)

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 55
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #3 dnia: Grudnia 31, 2016, 11:37:38
ładne
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2016, 12:08:44 wysłana przez makumator »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
Odpowiedź #4 dnia: Grudnia 31, 2016, 11:50:46
Jestem upierdliwie ciekawy, a że nowe fotki wpadają do dopytam :>

chce wydębić ode mnie Residenta 7 pudełkowego
@PSManiac,
NIE, niech zasłuży najpierw! :D
Tak ogólnie patrzę i trochę tęsknię za takimi straganami u nas, w latach 90tych na kocach też sporo elektroniki leżało na targu 'u Ruska'. Pewnie w dni targowe spałbym tam w śpiworze. Zdobycze za 1 czy 10 PLN/EUR tymbardziej powodują mój skowyt.

« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2016, 12:14:57 wysłana przez hankie »

Offline psmaniac

Odpowiedź #5 dnia: Grudnia 31, 2016, 12:31:49
Oj na flomarku cienko.Duzo takich jak ja :D  Przez miesiąc tylko 2 farty miałem na straganach Zelda złota edycja dwupłytowa na gamecuba za 1 euro i clock tower za 2 euro ale po niemiecku.Dużo ludzi już łapie że to się dobrze sprzedaje.Ja juz z o 6.00 wyjeżdżam na stragany.Ale to tylko raz w tygodniu.Tak na marginesie to te płytki córki wszystko nowe kupowane :(
Fanka halo i assesins creed ,falouty ,medale  i call of duty.Reszta cyfrowa bo bym zbankrutował.Ja sam już za dużo wydaje ;D
Zaraz wystawiam  na zamianę kilka fantów w dziale giełda.Zapraszam za parę minut.
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2016, 12:43:09 wysłana przez psmaniac »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
Odpowiedź #6 dnia: Grudnia 31, 2016, 14:32:38
falouty

Grała w klasyczne - czy tylko od 3jki wzwyż?? Rzadko kobity w ten tytuł grają. Flomark - kumpel też się chwalił jak w sprowadzanych autach miał bagażnik konsol na początku 21 wieku :P Pokazał mi zdjęcia, takie duże kombi z Segami, Nintendziakami i Soniakami hurt pod sufit przywołuje niezłe drgawki ;)

Offline gumislav

Odpowiedź #7 dnia: Grudnia 31, 2016, 14:41:43
Jak już jesteśmy w temacie grających córek, to pozwólcie, że wrzucę obrazek od siebie z domu   8)

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Offline psmaniac

Odpowiedź #8 dnia: Grudnia 31, 2016, 19:53:37
Grała w klasyczne - czy tylko od 3jki wzwyż?? Rzadko kobity w ten tytuł grają.
No oprócz silentów,night mare creatures ,spyrów itd.grałem masowo w  medal of honor i call of duty oraz fallouta na xboxy.Na początku kilka miesięcy się przyglądała pozniej sama robiła rozwałkę. :)Musiałem z czasem kupować jej tylko strzelanki nic innego nie chciała.Później zaraziła się halo,jak kupiłem xbox live to się wstydziła  i udawała chłopaka jak grała online.Kumpli miala ponad 30.Jak sie przyznała to musiała zdjecia powysyłać ,bo nikt nie wierzył ze tak dobrze gra i strzela! ;D Teraz ma setkę znajomych  kolesi z całego świata,niemiecki i angielski perfekt się nauczyła także dzięki graniu i rozmawianiu online :)
P.S.Nienawidzi lalek :)
« Ostatnia zmiana: Grudnia 31, 2016, 19:56:22 wysłana przez psmaniac »

Offline psmaniac

Odpowiedź #9 dnia: Stycznia 05, 2017, 12:40:00
Mam rozwód ,bajzel w domu że już sam się pogubiłem.Ale te perełkę wam pokaże..
Konsola odpalona tylko raz tak .Dlaczego?Bo kupiłem kiedyś dwie od kolegi który likwidował sklep.Brak tylko folii i nie pamiętam co z nimi zrobiłem.Wszystko  nówka
ze styropianem.

Pójdzie niedługo pod młotek ,bo sprawy zdrowotne panowie i to poważne ,idzie do kolekcjonera.Handlarzowi nie oddam :'(

Przyszła  giera !!Pudełko norma porysowane ale instrukcja i płytka >>micro ryska gdzieś tam w galaktyce.Odpale na niebieskiej.Oj długo na to czekałem ,długo...

« Ostatnia zmiana: Stycznia 05, 2017, 12:46:27 wysłana przez psmaniac »

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #10 dnia: Stycznia 05, 2017, 12:51:42
Pójdzie niedługo pod młotek ,bo sprawy zdrowotne panowie i to poważne ,idzie do kolekcjonera.Handlarzowi nie oddam :'(

Hehe, jasna sprawa. Kolekcjoner zawsze głębiej sięgnie do kieszeni.

ps. Zdrówka życzę.

Offline psmaniac

Odpowiedź #11 dnia: Stycznia 05, 2017, 13:07:15
Hehe, jasna sprawa. Kolekcjoner zawsze głębiej sięgnie do kieszeni.
Akurat o tym nie myślałem.
Podejrzewam że trudnisz się handlem ,ale  twoje klocki.
U mnie żeby kupić takie cosik to tylko ludzie z forum.
Pomyśl taki temat .Gostek przy kasie kupuje takiego xsa.Nie ma pojęcia o niczym.Daje dzieciakom które go rozpier...lą
Nie ma eksponatu.

Offline makumator

• Wsparcie
  • Major
  • *
Odpowiedź #12 dnia: Stycznia 05, 2017, 14:04:48
Gostek przy kasie kupuje takiego xsa.Nie ma pojęcia o niczym.Daje dzieciakom które go rozpier...lą
Nie ma eksponatu.

Nie mam nic do tego, bo w Twoim scenariuszu występują  szczęśliwe z prezentu dzieciaczki :D

Offline SALADYN

Odpowiedź #13 dnia: Stycznia 05, 2017, 14:41:09
To trochę chybione powiedzieć że maku trudni się handlem. Handlarz nie sprzedałby by mi Odin Sphere w idealnym stanie poniżej stówki czy zestawu rodzynek na PS2 w podobnej kwocie.

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #14 dnia: Stycznia 05, 2017, 14:49:37
Myślę, że nie chodzi o pieniądze tylko o to, żeby ktoś się taką perełką dobrze zaopiekował, a nie sprzedał komuś kto taki karton powiedzmy wywali, a na konsoli pogra z tydzień i wyniesie do piwnicy żeby się kurzyła. Takie eksponaty w takim stanie powinny być traktowane z należytą miłością, a nie chęcią zarobienia jak najwięcej na pierwszym lepszym kupującym. Chyba mi się tryb kapitana oczywistego załączył :D

Ja również życzę powrotu do zdrowia i żeby się wszystko ułożyło ;)

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

SMF spam blocked by CleanTalk