W tamtym tygodniu poszedłem do za zaprzyjaźnionego komisu u araba,celem retro szperania co by coś ciekawego wyhaczyć. Gadka szmatka i kątem oka zauważyłem wystające pudełko z batmanem pod stertą kabli. Przypomniałem sobie od razu że kiedyś,kiedyś, męczyłem jedynego karta jakiego posiadałem Alex Kida na Master System i później wymieniłem się z kumplem właśnie na Batmana.Pomyślałem nie,nie dam mu umrzeć. Przy okazji zagadałem czy ma jeszcze coś na Mega Drive w tej graciarni .Arab na to jak na lato ,że owszem ma jeszcze 3 sztuki. Comix Zone,Dophin i Simsona.I tak mi się te pudełka spodobały ze postanowiłem wytargować temat i zacząć zbierać. Cały zestaw kupiony za 40 euro ,nie wiedząc nawet ile to warte. Dopiero w domu po sprawdzeniu w sieci szczena mi opadła ,że to jak by nie patrzeć oprócz Dolphina perełki.
No i zaczęło się polowanie na flomarku ,co skutkuje zakupem jeszcze Mickeya i Królika po 7 euro za sztukę.Konsoli jak na dzień dzisiejszy jeszcze nie mam ,ale już coś na ebay-u wyczaiłem

Acha ,poszukiwana instrukcja do Batmana bo jako jedyny jest bez pary.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2018, 12:05:33 wysłana przez psmaniac »
===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!
===================================================