Aktualności

[psmaniac] Kolekcja retrogracza wyjadacza

psmaniac · 19857

Offline psmaniac

Odpowiedź #75 dnia: Marca 01, 2018, 12:42:09
Uhuhu, reaktywacja z pierdyknięciem. Nie miałem pojęcia, że ta 64MB gra już tyle w komplecie kosztuje (albo nawet drożej...). Nóżka Pikachu nie skrzypi po naciśnięciu? Stoooo lat temu sprawdzałem w komisie - jak spróbowałem to wydała skrzyp (ot, taka nieznacząca nic ciekawostka).
Pikachu do piachu :) Poleci na allegronia.
No niestety na Rezole ostatni dzwonek ..wszędzie ceny poszły w górę .Pierdyknięcie ?To zobaczysz jutro jak odbiore jedną pake z poczty  :)

EDIT:Przed chwilą był kurier  ;)

200 zł

« Ostatnia zmiana: Marca 01, 2018, 13:33:49 wysłana przez psmaniac »

===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #76 dnia: Marca 01, 2018, 18:47:09
O kurczaczek, nawet do kompletu z pamięcią dali wihajster do wyciągania. Nigdy nie widziałem go w komplecie, Super stan pudełka też. Pozazdrościć ;)

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #77 dnia: Marca 02, 2018, 10:51:31
Hehe, też mam EPacka ale w wersji 'OEM' ;) i zamiast wihajstra jest łyżka stołowa na podpórce z palca na obudowie konsoli ;) Chociaż tylko w celach poznawczych go dwa razy wyciągałem :)

Offline psmaniac

Odpowiedź #78 dnia: Marca 03, 2018, 14:36:23
Paki z PL prawie odebrane  :)

450 zł

------------------------------------------------------------

:D :D :D :D :D :DUWAGA!!Strzał miesiąca :D :D :D :D :D

;D ;D ;D 420 zł ;D ;D ;D ;D ;) ;) ;)

Offline psmaniac

Odpowiedź #79 dnia: Marca 15, 2018, 22:30:38
Maszyna w końcu dotarła .Trochę się to przeciągało ale warto było czekać!  :)
Działa pięknie i wszystkie testy przeszła bezbłędnie!  :) Niestety  żeby przetestować backupy gier z cd potrzebny jest dodatkowy moduł widoczny na ostatnim zdjęciu...A na ebayach bida... ???

« Ostatnia zmiana: Marca 15, 2018, 22:45:45 wysłana przez psmaniac »

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #80 dnia: Marca 16, 2018, 09:17:35
Dżizas, ale ten diwajs brzydki :)

W sumie dalej patrzę na to z podziwem, ale nie mogę się doczekać jak (wzorem PS4 exploit) opiszesz co nieco praktycznie ;) Z chęcią poczytam jak to wygląda w praktyce, nie tylko definicyjnie.

Offline psmaniac

Odpowiedź #81 dnia: Marca 16, 2018, 10:22:12
Dżizas, ale ten diwajs brzydki :)

W sumie dalej patrzę na to z podziwem, ale nie mogę się doczekać jak (wzorem PS4 exploit) opiszesz co nieco praktycznie ;) Z chęcią poczytam jak to wygląda w praktyce, nie tylko definicyjnie.

Tak skrobnę coś w osobnym wątku jak ogarnę więcej czasu na testy tego brzydala .No i przydało by się upolować ten moduł.

No a kolekcja powoli rośnie w siłę.Pierwsza segregacja zrobiona.Niektóre fanty które mi nie podeszły wystawie dzisiaj na alledrogo.
3 Turoki musiałem powywalać bo były po szwabsku i polecą na ebay.de

« Ostatnia zmiana: Marca 16, 2018, 10:29:10 wysłana przez psmaniac »

Offline psmaniac

Odpowiedź #82 dnia: Kwietnia 01, 2018, 11:57:53
W tamtym tygodniu poszedłem do za zaprzyjaźnionego komisu u araba,celem retro szperania co by coś ciekawego  wyhaczyć. Gadka szmatka i kątem oka zauważyłem wystające pudełko z batmanem pod stertą kabli. Przypomniałem sobie od razu że kiedyś,kiedyś, męczyłem jedynego karta jakiego posiadałem Alex Kida na Master System i później wymieniłem się z kumplem właśnie na Batmana.Pomyślałem nie,nie  dam mu umrzeć. Przy okazji zagadałem czy ma jeszcze coś na Mega Drive w tej graciarni .Arab na to jak na lato ,że owszem ma jeszcze 3 sztuki. Comix Zone,Dophin i Simsona.I tak mi się te pudełka spodobały ze postanowiłem wytargować temat i zacząć zbierać. Cały zestaw kupiony za 40 euro ,nie wiedząc nawet ile to warte. Dopiero w domu po sprawdzeniu w sieci szczena mi opadła ,że to jak by nie patrzeć oprócz Dolphina perełki.
No i zaczęło się polowanie na flomarku ,co skutkuje zakupem jeszcze Mickeya i Królika po 7 euro za sztukę.Konsoli jak  na dzień dzisiejszy jeszcze nie mam ,ale już coś na ebay-u wyczaiłem :)
Acha ,poszukiwana instrukcja do Batmana bo jako jedyny jest bez pary.

« Ostatnia zmiana: Kwietnia 01, 2018, 12:05:33 wysłana przez psmaniac »

Offline VectroV

• Zasłużony
  • Major
  • *
    • Reputacja: 23
  • Bester mann
  • Odznaczenia Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
  • PSN ID: VectroV
Odpowiedź #83 dnia: Kwietnia 01, 2018, 12:17:46
Złączyłem wszystkie Twoje trzy wątki w jeden. Jak już masz swój główny temat to nie ma absolutnej potrzeby zakładać każdego kolejnego do innej konsoli. Jeśli chcesz w temacie posegregować zbiory to polecam ładnie edytować pierwszy post.

Inspekteur der Bundespolizei Herr Kamil aus Posen

SMF spam blocked by CleanTalk