[psmaniac] Kolekcja retrogracza wyjadacza

Zaczęty przez psmaniac, Grudzień 31, 2016, 11:02

Poprzedni wątek - Następny wątek

makumator

Wspominałeś kiedyś o dobrych rękach. -> Nie zapomnij rzucić info, jak będziesz spieniężał  zawartość piwniczki :D

Quake96

psmaniac

Myślałem nad tym całym tematem.Tak jak jeden z kolegów napisał i tak nie będę wiedział czy to pójdzie w dobre ręce(xbox) więc wszystko będzie szło od 1 zł na allegroszu.Dam linka jak ruszę z tym  w tym tygodniu
===================================================
Mister FPGA-The Best way to Enjoy Retrogames!

makumator

Cytat: psmaniac w Styczeń 10, 2017, 09:43
wszystko będzie szło od 1 zł na allegroszu
Najlepsza opcja maniaku.

Bo mimo iż pisałem, że
Cytat: psmaniac w Styczeń 10, 2017, 09:43
i tak nie będę wiedział czy to pójdzie w dobre ręce

...to właśnie w ten sposób zwiększasz najbardziej prawdopodobieństwo.

A nóż trafią się 2/3/4 pary dobrych rąk i popełnią nad itemem epicką batalię, z których tylko jedna położy na nim swe szczęśliwe palce. Za to Ty po tej bitwie będziesz miał zarówno ciepłe uczucie w sercu, że rzecz cieszy od teraz odpowiednią  osobę, jak i skórzaną sakwę do połowy pełną. Drugą połowę być może zjani ex-małżonka, aczkolwiek mam nadzieję, że rozstanie pójdzie jak najbardziej po Twojej myśli.

psmaniac

Cytat..to właśnie w ten sposób zwiększasz najbardziej prawdopodobieństwo.

A nóż trafią się 2/3/4 pary dobrych rąk i popełnią nad itemem epicką batalię, z których tylko jedna położy na nim swe szczęśliwe palce. Za to Ty po tej bitwie będziesz miał zarówno ciepłe uczucie w sercu, że rzecz cieszy od teraz odpowiednią  osobę, jak i skórzaną sakwę do połowy pełną. Drugą połowę być może zjani ex-małżonka, aczkolwiek mam nadzieję, że rozstanie pójdzie jak najbardziej po Twojej myśli.
Dobre słowa cieszą :)

psmaniac

I tak rano poszedłem jak codziennie  z  pieskiem na spacer i musiałem znowu cos zanieść  do piwnicy...

I przy okazji następne kartonowe znajdy.Sam się zdziwiłem..Z tym silentem to zawsze miałem bombę  :)

SALADYN

3x Silent Hill 2 !!! Wszystkie to niemiaszki ?

psmaniac

Cytat3x Silent Hill 2 !!! Wszystkie to niemiaszki ?

Niemiaszki z wierzchu środek angliki.
Przyjechałem w 1997r. do kraju byłego wroga :)
Nie mam pochodzenia.Ja Polak.Firmę budowlaną miałem..Już jej nie ma .Reaktywacja jak się podniosę psychicznie ;)

G-R-Z-E-C-H

Auć....szkoda że niemiaszki:/ Chętnie bym przytulił takiego anglika.

psmaniac

Twisted Metal  World Tour
Sprawy rozwodowe  pogoniły mnie do wrzucenia tej giery w szarego  :)
Kto nie grał polecam .Dobre wyładowanie niepotrzebnej energii :)Moim zdaniem jedna z najbardziej  genialnych gier w historii ps1 :)
P.S.Konieczna muza najlepiej podpięta pod dobre audio :)

hankie

CytatDobre wyładowanie niepotrzebnej energii

Fakt, w TM muza robi robotę. Ostatnimi dniami do tego ww procesu bym też chyba potrzebował gry - połączenia Burnouta, Silent Hilla, horroru gore z fragmentacją ciał postaci i soundtrackiem - mixu doom metalu, hardstyle'u i chyba hardcore rapu ;P Powodzenia i energii w dalszych działaniach...

psmaniac

CytatOstatnimi dniami do tego ww procesu bym też chyba potrzebował gry - połączenia Burnouta, Silent Hilla, horroru gore z fragmentacją ciał postaci i soundtrackiem - mixu doom metalu, hardstyle'u i chyba hardcore rapu
No takiej giery niestety nie ma :)
Zarzuć Devil May Cry  .Mnie już trochę uspokoiło :)

psmaniac

Moja kolekcja Nintendo 64

psmaniac

Moja Silentowna jedynka :)

Brakuje mi do kolekcji jeszcze demka czarnego grywalnego (te co na zdjęciu niegrywalne) oraz amerykańca  i japońca w ntsc .

Janusz

A jednak wróciłeś. Żal sprzedawać takie cuda, ale jak już to proponuję ich fotki i ceny wrzucać w dziale sprzedam bo docelowo w wątkach z kolekcjami lepiej skupiać się na tym co się posiada i zamierza zostawić. Tak to nie do końca rozumiem ideę wrzucania czegoś co i tak u Ciebie nie zostanie. Unikniesz w ten sposób sytuacji analogicznych do ostatniej.