Aktualności

[Pablo] Kolekcja

Pablo · 4163

Offline Pablo

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Lipca 22, 2014, 20:11:10
To i ja pochwalę się swoją kolekcją gier na Szaraczka.
Bushido Blade kupiłem jakieś 13 lat temu i do dziś był to mój jedyny oryginał.
Pozostałe tytuły kupiłem w tym tygodniu od dwóch sprzedawców na allegro.
Prawie wszystkie gry w dobry lub bardzo dobrym stanie z książeczkami.
Jedynie GT i Driver są w opłakanym stanie.
Allegrowiczka od której kupiłem 7 gier wrzuciła całość do dużej koperty i wysłała pocztą.
Po otworzeniu przesyłki zapłakałem, płyty od GT i Drivera razem z kawałkami połamanych pudełek latały luzem po kopercie.
Jak można w tak bezmyślny sposób przygotować paczkę z grami do wysłania pocztą?!
14 gier kosztowało mnie około 300zł.

Offline ufix

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #1 dnia: Lipca 22, 2014, 22:28:42
Sporo solidnych tytułów :)

Grałeś już może w Soviet Strike i Nuclear Strike? Bardzo lubię Desert, Jungle i Urban Strike z tej serii na SMD, ale słyszałem, że te PSXowe są nieco słabsze.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #2 dnia: Lipca 22, 2014, 22:29:28
Wydzieliłem Ci własny temat na zaprezentowanie swojej kolekcji. Jak na tydzień zbierania to jest tego trochę do ogrania. Tego Drivera i GT trzeba było jakoś reklamować i prosić o zwrot części kasy. Ciekaw jestem czy te tytuły kupowałeś bo wiążą się z nimi wspomnienia, czy brałeś hurtem u jednego sprzedawcy żeby zaoszczędzić na wysyłce?

Offline Pablo

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #3 dnia: Lipca 23, 2014, 08:30:46
Soviet Strike i Nuclear Strike nie miałem jeszcze okazji ograć, podobnie jak Colony Wars czy Toca.
Kupuje gry z którymi miałem styczność jakieś 15 lat temu. Tytuły wybrałem u dwóch sprzedawców, żeby zmniejszyć koszty wysyłki.

SMF spam blocked by CleanTalk