[Pablo] Kolekcja

Zaczęty przez Pablo, Lipiec 22, 2014, 20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Pablo

To i ja pochwalę się swoją kolekcją gier na Szaraczka.
Bushido Blade kupiłem jakieś 13 lat temu i do dziś był to mój jedyny oryginał.
Pozostałe tytuły kupiłem w tym tygodniu od dwóch sprzedawców na allegro.
Prawie wszystkie gry w dobry lub bardzo dobrym stanie z książeczkami.
Jedynie GT i Driver są w opłakanym stanie.
Allegrowiczka od której kupiłem 7 gier wrzuciła całość do dużej koperty i wysłała pocztą.
Po otworzeniu przesyłki zapłakałem, płyty od GT i Drivera razem z kawałkami połamanych pudełek latały luzem po kopercie.
Jak można w tak bezmyślny sposób przygotować paczkę z grami do wysłania pocztą?!
14 gier kosztowało mnie około 300zł.

ufix

Sporo solidnych tytułów :)

Grałeś już może w Soviet Strike i Nuclear Strike? Bardzo lubię Desert, Jungle i Urban Strike z tej serii na SMD, ale słyszałem, że te PSXowe są nieco słabsze.

Janusz

Wydzieliłem Ci własny temat na zaprezentowanie swojej kolekcji. Jak na tydzień zbierania to jest tego trochę do ogrania. Tego Drivera i GT trzeba było jakoś reklamować i prosić o zwrot części kasy. Ciekaw jestem czy te tytuły kupowałeś bo wiążą się z nimi wspomnienia, czy brałeś hurtem u jednego sprzedawcy żeby zaoszczędzić na wysyłce?

Pablo

Soviet Strike i Nuclear Strike nie miałem jeszcze okazji ograć, podobnie jak Colony Wars czy Toca.
Kupuje gry z którymi miałem styczność jakieś 15 lat temu. Tytuły wybrałem u dwóch sprzedawców, żeby zmniejszyć koszty wysyłki.