Nasze najnowsze zdobycze

Janusz · 1930423

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #1440 dnia: Maja 02, 2016, 17:57:21
Piękny okaz :) U mnie pojawiło się w domu coś takiego. Nareszcie będzie okazja żeby odpalić WiiU. Pograłem już trochę i gra się wybornie. Grafika w tej grze to cudo, lubię taką stylistykę i kolory.

Offline G-R-Z-E-C-H

Odpowiedź #1441 dnia: Maja 03, 2016, 10:10:08
Mój najnowszy nabytek to PSP - model 3004PB. Od dłuższego czasu przymierzałem się do kupna tej konsoli, ciągle ważąc za i przeciw...ale w końcu się zdecydowałem.

W komplecie kilka gier, które  najprawdopodobniej sprzedam (jak już niejednokrotnie wspominałem, lubię mieć premierowe wydania)

Offline Namingway

• Kapitan
  • *
    • Reputacja: 26
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • Instagram
  • PSN ID: Namingway_PL
Odpowiedź #1442 dnia: Maja 05, 2016, 11:02:41
Witajcie! :) Jestem nowy na tym forum i jeszcze nie miałem kiedy porobić zdjęć mojej skromnej kolekcji, ale postanowiłem podzielić się z wami moimi nowymi nabytkami ;)

World Cup 98' HMV Version

Niby tylko fifa, ale podobno te wydanie gry jest bardzo rzadkie, i jestem z niego bardzo dumny, ponieważ poza kilkoma ryskami na pudełku, wszystko jest w idealnym stanie ;) A kosztowało mnie to zaledwie 20 zł ;D

The Need For Speed

Kupiłem to głownie dla tego wariantu pudełka, ponieważ nigdy takiego nie widziałem. Szukając o nim jakichś informacji, trafiłem właśnie na strefę ;)
« Ostatnia zmiana: Maja 05, 2016, 13:01:59 wysłana przez Namingway »

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #1443 dnia: Maja 05, 2016, 14:01:37
Lubie to wydanie Fify 98 i też kiedyś sobie sprawię bo akurat nie mam. NFS na szczęście niedawno zdobyłem i też w tym niestandardowym opakowaniu.

Offline Wagabunga

Odpowiedź #1444 dnia: Maja 05, 2016, 16:49:01
Ja grałem w tego Batmana, miałem go razem z jakąś inną grą kupioną w zestawie, sprzedałem na Allegro za 10 zł również w zestawie :P Crap to mało powiedziane. W tej grze nędzne jest dosłownie wszystko. Szczególnie sterowanie, a gra toczyła się w jakby zwolnionym tempie.

Xenogears -rewelacyjna gra,  dobrze że gry od Square wychodziły w przyzwoitych nakładach i nie trzeba za nie płacić tyle ile za perełki Atlusa lub Namco.

A ja znowu uzupełniłem swoją kolekcję gier RPG, tym razem w PALu, choć La Pucelle Tactics kupiłem w NTSC-U, w przeciwieństwie do PAL wyszła na DVD i zawiera oryginalny dubbing japoński. Arc i LC w folii.

Widzę, że peesdwójkowe gry od Level 5 masz już w swojej kolekcji wszystkie :)
La Pucelle kupiłem ostatnio, może kiedyś pogramy wspólnie :) Ciekawi mnie Dark Chronicle, nawet bardziej niż Dragon Quest VIII, po prostu z tych dwóch gier Level 5 chętnie zagrałbym właśnie w DC. To majsterkowanie mnie strasznie ciekawi, o dziwo wersja NTSC-U zwie się po prostu Dark Cloud 2. A co do Arca - po Twoim poście sprawdziłem na Allegro ceny i jest bardzo tani - zamawiam :)

"Ale to już było MASE razy poruszane że ŻADEN z was nie gra w te japońskie gry przy premierze w Japonii tylko gdy wyjdzie na zachodzie". - mariusz391 XDDDDDDDD

Offline Hycuś

• Starszy sierżant
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #1445 dnia: Maja 05, 2016, 21:36:58
Lubie to wydanie Fify 98 i też kiedyś sobie sprawię bo akurat nie mam. NFS na szczęście niedawno zdobyłem i też w tym niestandardowym opakowaniu.

Ja za to szukam w zwykłym pudełku i nie ma żadnych :<

Offline Manifesto

Odpowiedź #1446 dnia: Maja 05, 2016, 22:16:30
Wagabunga - nie wszystkie, brakuje mi pierwszej części Dark Cloud. Właśnie od niej chcę zacząć swoja przygodę z grami Level 5 :) A moja nastepna wrzutka do tego tematu to będzie prawdziwa erpegowa bomba :) Za jakieś 10 dni powinienem zdjęcie zamieścić :)

Offline Classic_gamer

• Starszy szeregowy
  • *
  • Sony & Nintendo & Arcade 8-128 bit
Odpowiedź #1447 dnia: Maja 05, 2016, 22:26:50
Najnowszy potworek w kolekcji. Mój pierwszy PVM-ik i co najważniejsze - za darmo :D

Znalazło się nawet miejsce w regale :D

Teraz tylko co raz większe

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #1448 dnia: Maja 05, 2016, 22:34:53
Swego czasu polowałem na coś większego w tym stylu, ale ciężko coś znaleźć.

Offline Classic_gamer

• Starszy szeregowy
  • *
  • Sony & Nintendo & Arcade 8-128 bit
Odpowiedź #1449 dnia: Maja 05, 2016, 22:49:57
Wyprzedaże, wyrzutki rupieci ze szpitali, agencji filmowych, reklamowych.
 Ja właśnie tak go wypatrzyłem, w stercie starej elektroniki odłożonej na zbiórkę przy dawnym studiu ;)

6,8,9 calowych jest pełno, ale tych od 14 cali to już próżno szukać u nas, trzeba mieć farta

Offline Mitsu

• Wsparcie
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 16
Odpowiedź #1450 dnia: Maja 05, 2016, 23:26:46
Niedawno na Allegro były 20 calowe pvmy za 1000zl +.

Offline Hohi

• Starszy szeregowy
  • *
  • PSN ID: oko_91
Odpowiedź #1451 dnia: Maja 06, 2016, 09:15:16

Postanowiłem kupić coś na PS4, a The Order już potaniało do odpowiedniego poziomu. Dałem całe 70 zł więc nie dużo. Podobno gra to pokaz mocy konsolki, grał ktoś?

Offline SALADYN

Odpowiedź #1452 dnia: Maja 06, 2016, 11:34:53
Niedawno widziałem jakiś 14 calowy telewizorek w pobliskim lombardzie, pamiętam że był w cenie 50zł ale nie kojarzę marki. Sprawdzę i dam znać.

Offline bms

Odpowiedź #1453 dnia: Maja 06, 2016, 11:41:34
I jak z tym PVM? Jest szał?
Na allergo za 800zł był 20 cali, ale z papierami medycznymi i gość nie chciał zejść z ceny ;)

Offline meres

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 4
  • PSN ID: meres65
Odpowiedź #1454 dnia: Maja 06, 2016, 17:53:58
@Hohi
Grałem mi się gra podobala, grafika robi bardzo duże wrażenie. Dosyc krótka jednak bez przesady, sa o wiele krótsze. Polecam naprawde

SMF spam blocked by CleanTalk