Aktualności

Nasze najnowsze zdobycze

Janusz · 2063985

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #30 dnia: Lipca 22, 2014, 11:05:21
Nieźle, ja też oczekuję na podobną pakę gier w tym tygodniu, tyle, że tytuły i fotki podam jak dojdą. Mam nadzieję niebawem.
« Ostatnia zmiana: Lipca 22, 2014, 14:38:21 wysłana przez Bodzio »

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #31 dnia: Lipca 22, 2014, 14:42:02
Poczta mnie pozytywnie zaskoczyła. Gry wysłane ekonomiczną paczką wczoraj dotarły na dziś. Do tego same konkretne tytuły. Dzięki temu skompletowałem już serię Ridge Racer i Tekken na PSXa.  Jestem też jak widać bliski zebrania trylogii Wipeout. Z Residentami dopiero zaczynam przygodę na poważnie. Miałem kiedyś ale pogoniłem bo platynki to były.

Gry w świetnym stanie, nawet większość pudełek jest bez śladów większego poniewierania. Ridge Racer i Rage Racer oprócz instrukcji mają również takie książeczki z reklamami. Co najważniejsze po raz pierwszy natrafiłem na naklejki na kartę pamięci dołączane do gry. Mała rzecz, a cieszy :)

Offline ufix

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #32 dnia: Lipca 22, 2014, 22:25:02
Hmm, dużo gier miało takie naklejki na karty pamięci? Wiem na pewno o GT2, ale już o Ridge Racerze nie słyszałem. Zazdroszczę premierowego Wipeouta 2097, sam się waham czy nie wziąć tego, który jest aktualnie na allegro w big boxie :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #33 dnia: Lipca 22, 2014, 22:36:29
Szczerze to pierwszy raz spotkałem się z czymś takim jak naklejki i nie mam bladego pojęcia ile gier je miało. Raczej niewiele się ich ostało znając życie więc fajnie, że jakieś mi się trafiły. Wipeout od dawna planowałem kupić, ale czekałem na dobrą cenę. Teraz tylko trójkę trzeba upolować.

Offline ufix

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #34 dnia: Lipca 22, 2014, 22:39:41
Zwykłą trójkę i Special Edition jeśli chcesz być bardzo dokładny :P No i polecam zapolować na Negcona, powinni go sprzedawać razem z Wipeoutami ;)

Offline Stall

• Wsparcie
  • Major
  • *
    • Reputacja: 28
  • ᑮᒸᗅᖻ ᔢᖶᗅᖶᓵᓏᘉ
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 30 gier w 2024 roku. Odznaka za zajęcie III miejsca w konkursie Strefowy Skryba. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #35 dnia: Lipca 23, 2014, 00:43:44
Mi się udało ostatnio trafić PS1 model 1002 (sprawna, przerobiona) za 10 zł na pchlim targu. :)
Trochę brudna, ale to akurat niewielki problem.

Offline Pablo

• Szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #36 dnia: Lipca 25, 2014, 21:36:32
Dziś przyszła do mnie paczuszka z grą, na którą polowałem 15 lat temu.
Front pudełka ze sporym pęknięciem, reszta cała. Płytka w stanie idealnym, koszt 25zł + przesyłka.

Udało mi się jeszcze wylicytować wersje premierowe Metal Gear Solid, GTA z mapkami i Crasha 3. Fotki wrzucę jak dojdą paczki.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #37 dnia: Lipca 26, 2014, 11:44:26
Nie słyszałem o tej grze nigdy. Gameplay wygląda nawet fajnie, choć fanem wyścigów nie jestem.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #38 dnia: Sierpnia 06, 2014, 12:04:16
Nikt niczym się nie chwali, to ja się pochwalę ;) Jednym rzutem skompletowałem całą serię Resident Evil na PSXa, a do tego wpadł też Królik Bugs i Soul Blade. Wszystko komplety 3xA. Zwłaszcza RE mnie trochę wykosztowały, ale przynajmniej na wysyłce trochę zaoszczędziłem.

Offline mentor93

Odpowiedź #39 dnia: Sierpnia 06, 2014, 17:25:59
Tutaj jeszcze się nie chwaliłem tym nabytkiem :) Gra, którą chciałem mieć od dzieciństwa:

PSX | PS2 | PS3 | PS4 | PS5 | Switch | Gamecube | Pegasus | Xbox

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #40 dnia: Sierpnia 06, 2014, 18:44:47
I która kosztuje sporo ;) Gratulowałem już chyba zakupu, ale pogratuluję raz jeszcze. W tej cenie póki co byłbym skłonny kupić jedynie jedną grę tzn. Team Buddies. Na Tombi przyjdzie kolej, ale jak już dozbieram wszystkie gry z tych do 100zł co mnie interesują i przejdę do tych droższych.

Offline Nikczemny

• Szeregowy
  • *
Odpowiedź #41 dnia: Sierpnia 06, 2014, 19:37:55
Gratuluję Bodzio zakupów! Masz także podstawową wersje RE? Ja tak tylko poniekąd tematycznie pochwalę się, że także za jednym rzutem "skompletowałem" wszystkie REsidenty ale na Saturna :D Jak można się domyślić trudne to nie było i o wiele tańsze niż na PS1 ;)

Zapomniałem dodać, że okładka z RE1 jest brzydka, poważnie i to zarówno wersja podstawowa jak i DC. Nie wiem dlaczego, ale nie pasuje mi do tej gry zupełnie... Już amerykańska jest lepsza, jap też do mnie nie przemawia, ale i tak jest lepiej niż EU. Wasza opinia??
« Ostatnia zmiana: Sierpnia 06, 2014, 19:50:30 wysłana przez Nikczemny »

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #42 dnia: Sierpnia 06, 2014, 19:46:48
Dzięki. Mam zwykłego też, zresztą widać go nawet na górze tematu w drugim poście bo też wakacyjny zakup ;)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #43 dnia: Sierpnia 08, 2014, 16:58:08
No i ostatni zakup, właśnie do mnie dotarł. Szkoda będzie otwierać bo nówka sztuka, ale zaraz to zrobię. Przy okazji gratis dostałem ciasteczko ;)

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #44 dnia: Sierpnia 08, 2014, 20:40:12
Co to za gierka? Jak Ci się udało ją zdobyć? No i na Twoim miejscu nie jadłbym tego ciasteczka ;)

SMF spam blocked by CleanTalk