Aktualności

Nasze najnowsze zdobycze

Janusz · 2063959

Offline Qdi

• Zasłużony
  • Sierżant
  • *
    • Reputacja: 3
  • Nie trzaskaj obrotowymi drzwiami!
  • Odznaczenia Odznaka za trzecie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za drugie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 37 gier w 2019 roku.
    • Historia Gier PlayStation
  • PSN ID: Coody_PL_
Odpowiedź #15 dnia: Lipca 15, 2014, 20:13:44
No nie! Wszyscy chyba polowaliśmy na tą grę xD Gratuluj ;)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 119
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #16 dnia: Lipca 15, 2014, 22:06:29
Platynek na allegro za grosze jest kilka :) Jedyna co mnie wkurza to, że to kolejna gra w tym mniejszym pudełku. Nie lubię ich bo nie równają się na półce z tradycyjnymi.

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #17 dnia: Lipca 16, 2014, 00:08:14
Dzisiaj przyszła paczka z moją najnowszą zdobyczą- szarak SCPH-1002. Była to moja pierwsza konsola jaką kiedykolwiek miałem. Mój egzemplarz gdzieś zaginął więc z sentymentu postanowiłem sobie kupić taki sam. Nie zależało mi na żadnej wersji box, ani tym podobnych rarytasach, ale moje jedyne wymagania zostały spełnione. Jest nieprzerobiona i sprawna. Podłączyłem ją na próbę i jednak laser ma swoje humory, ale działa. Bez jego wymiany w krótkim czasie jednak i tak się nie obędzie. W zestawie był też nietuzinkowy pad firmy Hori, przeznaczony głównie do bijatyk. Obudowa konsoli była trochę zapuszczona ale izopropanol dał jej nowe życie.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #18 dnia: Lipca 16, 2014, 00:13:00
Piękna sztuka, ale fotki jeszcze lepsze. Przyznaj się, że zrobiłeś takie, żeby mnie dobić i wprawić w kompleksy? :) Przez Ciebie jutrzejszy wpis jest zagrożony.

PS> Chyba wrócimy do tematu o fotografowaniu ;)

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #19 dnia: Lipca 16, 2014, 00:21:56
Nie, nie chciałem Cię w żaden sposób urazić. Zrobiłem dobre zdjęcia w hołdzie tej konsoli. Trafiła się ładna sztuka i chciałem to dobrze oddać na zdjęciach. Do tematu fotek wrócimy, bo mam w tej kwestii dla Ciebie pewną propozycję.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #20 dnia: Lipca 16, 2014, 06:42:43
Spoko, żartowałem ;) Co do fotek to pisz na PW. Swoją drogą nie napisałem nic o padzie, a faktycznie wydaje się dość ciekawy. Nie dość, że to licencjonowany produkt, to jeszcze bardzo dobrej firmy. Wyglądem bardzo przypomina tego od SNESa, kto wie być może prace nad nim trwały jeszcze jak Sony miało współpracować z Nintendo. Wydaje się bardzo wygodny, choć przy 6 przyciskach z prawej strony można się pogubić.

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #21 dnia: Lipca 16, 2014, 06:56:28
Faktycznie, pad jak od SNESa :) Ciężko mi jeszcze opisać jak sprawuje się w użytkowaniu, bo jak na razie podłączyłem go tylko na chwilę żeby sprawdzić czy działa. Jeżeli tylko będę miał chwilkę to na pewno solidnie go przetestuję i podzielę się wrażeniami. Na chwilę obecną mogę tylko powiedzieć, że jest bardzo solidnie wykonany.

Offline Wawrzino

• Zasłużony
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 14
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: Wawrzino
  • Nintendo ID: Wawrzino
  • Steam ID: Wawrzino
Odpowiedź #22 dnia: Lipca 16, 2014, 10:15:00
Nic dziwnego, w końcu Hori robiła też standardowe pady do PSX sprzedawane pod logo Sony ;)
Przynajmniej moje dwa Dualshocki są produkcji Hori.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #23 dnia: Lipca 17, 2014, 22:23:42
Na pewno jedna z najlepszych gier tego typu na PSXa. Pamiętam, że poczułem w niej chyba po raz pierwszy "wolność" na tej konsoli. Normalnie jak w GTA V, można sobie było polatać, zejść na ziemię, wyjść na dach :) Świetna grafa, fajne wstawki filmowe plus silnik Tony Hawka 2 to gwarant sukcesu. Leniom z Neversoftu nie chciało się nawet zbytnio menu zmieniać.

Offline Trzyzet

Odpowiedź #24 dnia: Lipca 18, 2014, 01:09:45
Oficjalne propsy za spidermana w dobrym stanie!

Offline ufix

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #25 dnia: Lipca 19, 2014, 12:56:06
Druga część trylogii wpadła do kolekcji:

BTW Spiderman to jedyna gra, dzięki której udało mi się uzyskać bluescreena na PSXie :D Nawet mam zdjęcie:

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #26 dnia: Lipca 19, 2014, 13:16:36
Colony Wars muszę sobie kiedyś skompletować, jak nie do gry to z czystego sentymentu ;)

A blue screen'em mnie rozbawiłeś, nawet nie wiedziałem, że takie błędy na PSXie można uzyskać.

Offline Wawrzino

• Zasłużony
  • Kapitan
  • *
    • Reputacja: 14
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2021 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: Wawrzino
  • Nintendo ID: Wawrzino
  • Steam ID: Wawrzino
Odpowiedź #27 dnia: Lipca 21, 2014, 13:54:11
Normalnie ubiłem interes życia ^^. W zeszły czwartek wieczorem wyrwałem na Allegro PS2, golas, niesprawdzony za całe 15zł (+ drugie tyle za wysyłkę). Dziś odbieram paczkę, wyciągam sprzęt i niespodzianka!
Sprzęt nie dość, że sprawny to jeszcze w środku oryginalna płyta z grą Tony Hawk's Underground. To jednak jeszcze nie koniec niespodzianek, do tyłu konsolki przymocowany był Network Adaptor :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #28 dnia: Lipca 21, 2014, 14:22:18
No pięknie! Takie okazje najbardziej cieszą, zwłaszcza, że sam NA sporo warty :)

Offline Qdi

• Zasłużony
  • Sierżant
  • *
    • Reputacja: 3
  • Nie trzaskaj obrotowymi drzwiami!
  • Odznaczenia Odznaka za trzecie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za drugie miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2020 roku. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 37 gier w 2019 roku.
    • Historia Gier PlayStation
  • PSN ID: Coody_PL_
Odpowiedź #29 dnia: Lipca 22, 2014, 10:36:26
Ha, to żem się obkupił :) Zdjęcia nie wrzucę na razie bo musi to wszystko do mnie przyjść :) Oto lista moich ostatnich zakupów ^^
- Crash Bandicoot 2 (BL)
- Hercules (BL)
- Apocalipse (BL)
- Riven (BL)
- Fifa 99 (BL)
- Tarzan (BL)
- Duke Nukem Land of the Babes (BL)
- NHL 99 (BL)
- Worm Up GP 2001 (BL)
- Spec Ops Stealth Patrol (BL)
- Spec Ops Cover Assault (BL)
- Mulan (BL)
- Monopoly (BL)
- Star Trek Invasion (BL)
dałem za wszystko około dwóch stówek :) BL = BlackLabel czyli nie platyny ;)

SMF spam blocked by CleanTalk