Aktualności

[meres] Moja mała kolekcja

meres · 9765

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #15 dnia: Lipca 21, 2016, 18:17:10
Dopiero teraz chyba zauważyłem te dokładniejsze fotki z lutego, dużo lepsze niż te nowe :D W tych nowych nie widać do doszło, ale policzyłem, że ostatnio było 5,5 półki, a teraz jest 6,5 :) Ogólnie robi to wrażenia, zwłaszcza duble, i duble dubli i duble dubli, dubli jak w przypadku Worms na PSX :D Tradycyjnie Saturna zazdroszczę, a i PS one w czarnym boxie bym przygarnął. Miałem kiedyś to mi się zachciało sprzedać...

Offline meres

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 4
Odpowiedź #16 dnia: Lipca 21, 2016, 18:30:43
Dubli to posiadam kilka pudełek jeszcze, często kupuje bundle gier gdzie jest 1 czy 2 fajne tytuły a reszta zostaje. Wiele dubli na półce to gry jeszcze w fabrycznych foliach, albo 2 sztuki w stanie kolekcjonerskim. Miejsca mi nie brak więc sobie stoją na półce :D

Offline gumislav

Odpowiedź #17 dnia: Lipca 21, 2016, 19:02:22
Wystrzałowa kolekcja!  8)
Fajne ujęcia, szkoda tylko, że ostrość kiepska i nie widać w ogóle tytułów gier na PSX/PS2.

Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

Offline meres

• Podporucznik
  • *
Odpowiedź #18 dnia: Lutego 15, 2018, 12:32:07
Dawno nic nowego nie wrzucalem do mojego wątku. Trochę go zaniedbalem więc trzeba to zmienić.
Ostatnio robię segregacje i zobaczyłem ile mam szarakow kompletnych w pudełkach. 

Wszystkie to komplety z wytloczkami, papierami itp. Sam się zdziwiłem bo jeszcze idą do mnie 2 kolejne konsole. Trzeba przystopowac choć ładnie się prezentują :-)

Offline Quake96

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 91
  • SCEE™
  • Odznaczenia Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: OGAR_niety
Odpowiedź #19 dnia: Lutego 15, 2018, 12:54:38
Te "niebieskie" boxy, takie jak np. ten całkiem na szczycie, od razu kojarzą mi się z "PolyStation" :D

Niemniej jednak, zazdroszczę tylu kompletów :D Może i mnie kiedyś uda się upolować jeden taki komplecik :)

Tym bardziej, że chciałbym mieć jeszcze PSone, wszak to moje pierwsze PlayStation, więc sentyment mocno bije :)

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #20 dnia: Lutego 15, 2018, 12:55:02
Łooooooooo panie, masz rozmach ;) Kupiłeś tyle tego bo okazja była, czy masz dużo miejsca na półkach? :D

Offline meres

• Podporucznik
  • *
Odpowiedź #21 dnia: Lutego 15, 2018, 13:16:38
Większość konsol kupiłem myślę dość okazyjnie za niektóre dałem nawet mniej niż 100 zł. Nie zdawałem sobie sprawy ile ich mam, dopóki nie położyłem wszystkich obok siebie. A jeszcze 2 w drodze :-)

Offline next THE flex

• Podporucznik
  • *
    • Reputacja: 5
  • next THE flex
  • Odznaczenia Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2020 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2019 roku. Odznaka za wsparcie Strefy w serwisie Patronite w 2018 roku.
Odpowiedź #22 dnia: Lutego 15, 2018, 13:26:56
Nooo Panie... konkretnie conajmniej :) Świetna kolekcja, jest tego bardzo dużo i wygląda imponująco. Prócz świetnych boxów szaraka, wystaje (specjalnie chyba dla mnie :p) moja prawie ulubiona gra, u Ciebie w wersji na Saturna. Kiedy jakiś meeting przy browarkach i padzie ? ;) Hail to the King baby
Pozdro

....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #23 dnia: Lutego 15, 2018, 15:30:29
Ciekawe do którego ze Strefowiczów trafiają wolne na rynku zestawy PS w pudełkach z całej centralnej Europy? :) Może mamy odpowiedź, impressive!

Offline TheUrien84

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 77
  • Item Collector
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
Odpowiedź #24 dnia: Lutego 15, 2018, 18:40:00
no i prawidłowo,bardzo dobrze,wystrzałowo  ;)

TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

Offline Namingway

• Kapitan
  • *
    • Reputacja: 27
  • Odznaczenia Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • Instagram
  • PSN ID: Namingway_PL
Odpowiedź #25 dnia: Lutego 15, 2018, 18:58:47
Wow! Naprawdę konkretna kolekcja! Półki aż się uginają od gier i całe multum wszystkiego! Ja to chociaż jedną konsolę chciałbym mieć w box'ie, a ta Twoja piramida wygląda jak jakaś wystawa w sklepie z lat 90' :)

Offline eloiasia1

• Sierżant
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #26 dnia: Lutego 15, 2018, 19:55:41
Meres tak na serio to trza by te natręctwo kupowania ps1 w pudełku poważnie przemyśleć. A jak naprawdę jest ci bardzo ciężko, nie możesz wytrzymać i musisz coś kupić to podeślę Ci mój adres na priv :)

SMF spam blocked by CleanTalk