[NP] Groch z kapustą

Zaczęty przez NP, Marzec 18, 2018, 15:03

Poprzedni wątek - Następny wątek

NP

Panie, u nas jak piorun w budę walnął to łańcuch jeszcze przez trzy dni szczekał.

Niech Nintendo nie myli. Z PlayStation też spędziłem trochę dobrego czasu. Głównie z MGS i Final Fantasy. PS2 jeszcze coś mam, z PS1 niedobitki. To pozostałości po tej miłości.

Wipeout z dedykacją od dewelopera. Plusy pracy w branży.

Z PS2 jest ciut więcej. No i na PS3 też by się coś znalazło.

Damian

W tym pudle PS2 po lewej który jest model? Bo w tym po prawej to strzelam, że 50004.

Janusz

Justifier mi chodzi po głowie od dłuższego czasu, nie wygląda za fajnie, ale dopełniłby bazę na głównej. Swoją drogą nigdy mi się jego kształt i kolor nie podobał, ale to pewnie z racji przepisów miało wyglądać jak zabawka, a nie prawdziwa broń.

Czekamy na Nintendo ;)

NP

Cytat: Damian w Marzec 18, 2018, 15:35
W tym pudle PS2 po lewej który jest model? Bo w tym po prawej to strzelam, że 50004.

SCPH-5001/97011

adikropkaer

@NP
Co to za Playstation Underground na pierwszym zdjęciu? I jak wrażenia z Monopoly na psx'a?

NP

Cytat: adikropkaer w Marzec 18, 2018, 17:44
@NP
Co to za Playstation Underground na pierwszym zdjęciu? I jak wrażenia z Monopoly na psx'a?

Taką sobie zrobiłem custom cover na Jampack.

Cytat: Bodzio w Marzec 18, 2018, 15:47
Justifier mi chodzi po głowie od dłuższego czasu, nie wygląda za fajnie, ale dopełniłby bazę na głównej. Swoją drogą nigdy mi się jego kształt i kolor nie podobał, ale to pewnie z racji przepisów miało wyglądać jak zabawka, a nie prawdziwa broń.

Czekamy na Nintendo ;)

Uwierz mi, pudeko świetnie się spisuje w kolekcjonowaniu kurzu.

hankie

Z tych 'resztek' to miłe okazy na PSXa :) Jak na niedobitki to i tak pożądałbym kilku rzeczy ;)

@Monopoly,
jestem ciekaw, czy na świecie kumple spotykali się przy piwie i ciukali w to na PSXie  ;D

@Negcon - używany czy raczej jako eksponat? (Zawsze się zastanawiałem jak on w środku zbudowany :) )

NP

Cytat: hankie w Marzec 19, 2018, 08:51
Z tych 'resztek' to miłe okazy na PSXa :) Jak na niedobitki to i tak pożądałbym kilku rzeczy ;)

@Monopoly,
jestem ciekaw, czy na świecie kumple spotykali się przy piwie i ciukali w to na PSXie  ;D

@Negcon - używany czy raczej jako eksponat? (Zawsze się zastanawiałem jak on w środku zbudowany :) )

Na razie nie mam koncepcji. Znacz się nie wiem czy trzymać czy sprzedać. A jak się nie wie, to lepiej się z tą myślą przespać.

@Monopoly - za swoich czasów tak było. Plus piwo/pizza/Mortal Kombat.

@Negcon - ilość wkrętów mnie przeraża...