[makumator] Trudne sprawy

Zaczęty przez makumator, Wrzesień 30, 2016, 21:46

Poprzedni wątek - Następny wątek

TheUrien84

@ Makumator ,props za Einhandera ;) i extremeq3 zajob phuture racer,brakuje mi tego typu gier,nie licząc Wipouta
TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

makumator

...

alf

Widze kontynuujesz magazynowanie bijatyk 2D. Upodobales sobie do tego konsole SONY ? (widze ze glownie psx i psp)

makumator

Hey hey, wielkie dzięki za zapytanie.
Kupuję te bitki, tam gdzie są jeszcze w miarę tanie i gdzie mi się najwygodniej gra z bratem jak wpada z wizytą. Stąd mam i gram w nie najwięcej na PS2. Dodatkowo, lubię najbardziej krzyżak Duala 2, ewentualnie dobrze wyrobiony z DS3. Na sticki nie ma miejsca.

alf

Ja w zeszlym roku mialem manie bitek 2D, ale postanowilem zainwestować dla nich w Sega Saturn i na tej konsoli sie wtedy skupilem.
Niestety niespecjalnie miałem z kim grać bo nikomu nie przypadły do gustu tego typu bijatyki i tym sposobem jak na razie zapał mi przeszedł  :-\
Gra w single player szybko sie nudzi (przynajmniej mi), jezeli chodzi o bijatyki.

prdzi

Ja kompletnie nie umiem grać we wszelkie bitki 2D, ale z racji kochania neo geo to również jeden z moich ulubionych gatunków ;)
Nocny Wyjadacz

przemorg

Crash bash świetny ;).
Ps usuń trochę że skrzynki, nie mogę do Ciebie napisać :)

makumator

yo przemku, wielkie dzięki za miły odzew.

nie wiem co tam admini broją, ale wczoraj miałem 10% skrzynki zajętej - a dzisiaj 360%

makumator

Chciałem się pochwalić skompletowaniem setu serii gier, które dały mi swojego czasu wiele radości. Najlepiej wspominam dwójkę i "czwórkę". O dwójkę miałem mega zazdro, będąc dość długo stricte w obozie Playstation. To jedna z niewielu gier, których niemożność zagrania po przeczytaniu mini recki w Sercet Service dosłownie spędzała mi sen z powiek. "Czwórka" to moja top 3 gier na xkloca i przepiękna, grywalna produkcja.

Za trzecią grę od lewej chciałem podziękować Panu z forum, Yukiemu, za przyjemną, szybką i uczciwą wymianę, do której przygotowywałem się psychicznie i fizycznie tak z pół roku, ciułając okazyjnie item za itemem oraz robiąc co rano pompki :D

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Przepraszamy, ale nie możesz zobaczyć ukrytej zawartości. Musisz się zalogować, aby zobaczyć tę zawartość.

Janusz

Gra kompletnie nie z mojej bajki, ale skompletowanie całości to nie lada wysiłek i finansowy i kolekcjonerski. Gratuluję!

alf

Oja pierdykam... Panzer Dragoon Saga. Mega konkret chłopie. Podobno na Europe wydali tylko 10 000 sztuk tej gry. Jestes teraz jednym z dziesieciu tysiecy wybrańców który jest w posiadaniu tej niesamowitej produkcji  :)

Yuki

Cytat: makumator w Sierpień 09, 2017, 07:58
Za trzecią grę od lewej chciałem podziękować Panu z forum, Yukiemu, za przyjemną, szybką i uczciwą wymianę, do której przygotowywałem się psychicznie i fizycznie tak z pół roku, ciułając okazyjnie item za itemem oraz robiąc co rano pompki :D

Prosze bardzo ;) Mam nadzieje ze Stan Panzera jest taki jak opisywalem. Mnie do kompletu brakuje tylko Dwojeczki na Satka... :/

No i wpadaj z resztą gratów na sklep (a napewno z "D" na satka) , to znów bedzie co pokazac z nowych okazów w kolekcji :P

Cytat: alf w Sierpień 09, 2017, 08:51
Oja pierdykam... Panzer Dragoon Saga. Mega konkret chłopie. Podobno na Europe wydali tylko 10 000 sztuk tej gry. Jestes teraz jednym z dziesieciu tysiecy wybrańców który jest w posiadaniu tej niesamowitej produkcji  :)

Do Ciebie Bartoszu mysle tez paka dzis dotrzec powinna, wysylalem w tym samym czasie :)

A co Panzer Dragoon Sagi, to mam jeszcze jedną sztuke z kartonem, dwie bez kartonika...oraz jedna połowke (plytki 3 i 4). Zaopatrzylem w ten tytul juz 2 osoby z tego forum, mozesz byc trzeci :P

hankie

@maku jak zbiera to zbiera :> W pewnym filmie 'Siara' podusmował :)
Co prawda nie jestem emocjonalnie związany z Saturnowymi pozycjami, ale to co o Orta mówią - 100% prawda.

eloiasia1

Uuuu grubo panie Makumator :)
Po przejściu pierwszej płyty (thanks Yuki) mam smaka na więcej! Niech no pomyśle, co ja tutaj mam do wymiany :)

makumator

Cytat: eloiasia1 w Sierpień 11, 2017, 12:04
Po przejściu pierwszej płyty (thanks Yuki) mam smaka na więcej! Niech no pomyśle, co ja tutaj mam do wymiany :)

Na pewno coś znajdziesz :D

Moim zdaniem można sobie raz na jakiś czas sprawić jakąś większą dobroć, a prezes Yuki ma całkiem przyjemną przystań, gdzie można zacumować z plecakiem spoko darów na wymianę. A że chłopina trochę zarobi przy tym, good for him. To jego zawód, więc niech ma coś z tego, a to wcale nie łatwy kawałek chleba. Przynajmniej gierki są pewne i bez ściemy.

Ostatnio doszło do mnie, że w sumie wolę przyciułać trochę więcej klamotów i hajsu na 1 lepszy item raz na pół roku, niż obsypywać się w masowych zapychaczach półek 2 razy w tygodniu.

@hankie
Dzięki, że wpadłeś. Cieszę serce, że podzielasz moją opinię co do najlepszej części Pacernego Smooka.