Aktualności

[jakubb] Moja kolekcja

jakubb · 139249

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
dnia: Lipca 01, 2014, 01:19:23
Ok, to i ja się pochwalę  8)

Do wymiany idzie jeszcze jeden sucharek, mianowicie "International moto x"- przypadkowy w mojej kolekcji.

Offline Janusz

• The boss
  • Administrator
  • Marszałek
  • *
    • Reputacja: 121
  • Odznaczenia Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 28 gier w 2022 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
    • strefapsx.pl
Odpowiedź #1 dnia: Lipca 01, 2014, 11:52:51
Bardzo fajna kolekcja gier :) Praktycznie same dobre tytuły. Nawet pełną kolekcję Crasha widzę masz.

Ja pomału zamieniam platynki na premierowe wydania i zostały mi właśnie Crashe do pozbycia. Póki co jedynkę i trójkę mam w premierze, a CTR do mnie na dniach dojdzie. Jeszcze będę musiał dwójkę kupić i kiedyś Basha bo tej części mi tylko brakuje.

Offline jakubb

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #2 dnia: Lipca 01, 2014, 23:42:15
Dzięki wielkie, staram się zbierać gry, które pamiętam z dzieciństwa. Niektóre z tych które mam teraz kiedyś tylko ogrywałem na płytach demo. Ciężko je było dostać kilkanaście lat temu, nawet na kopiach zapasowych ;)

Jeżeli chodzi o platynowe wersje to bardzo mi nie przeszkadzają. bardziej zależy mi żeby płyty, opakowania i książeczki były w dobrym stanie.

Jeżeli jakieś ciekawe tytuły będą zalegały na Twojej pułce to daj znać :)

Offline ufix

• Kapral
  • *
    • Reputacja: 1
Odpowiedź #3 dnia: Lipca 04, 2014, 14:55:27
Całkiem fajna kolekcja :) Faktycznie, tak jak pisałeś mamy chyba podobny gust jeśli chodzi o gry ;)

SMF spam blocked by CleanTalk