Hoipolloi · 18056
Przy tym tempie w jakim podsyłasz swoje zbiory u siebie w kolekcji, szybko dobijesz do takiego stanu widzę, że też zbierasz same konkrety i masz kilka wisienek na torcie, jak choćby Rule of Rose, którego niestety chyba nigdy nie kupie ze względu na astronomiczną cenę :p Powodzenia w powiększaniu kolekcji i czasu na ogrywanie tytułów
Cytat: Hoipolloi w Grudnia 24, 2017, 13:01:34Przy tym tempie w jakim podsyłasz swoje zbiory u siebie w kolekcji, szybko dobijesz do takiego stanu widzę, że też zbierasz same konkrety i masz kilka wisienek na torcie, jak choćby Rule of Rose, którego niestety chyba nigdy nie kupie ze względu na astronomiczną cenę :p Powodzenia w powiększaniu kolekcji i czasu na ogrywanie tytułów Dzięki! Staram się kupować to co wiem, że będzie mi trudno znaleźć z czasem Kilka ciekawostek w ramach prezentów świątecznych jeszcze dojdzie. Rule of Rose udało mi się kupic za 50% tego co średnio sobie krzyczą sprzedawcy (a i dodatkowo moja ukochana stwierdziła, że w ramach świąt się dorzuci do mojego chorego pomyslu zakupu tej gry), nie jest to niestety UK PAL ale jak widzę ceny rzędu 800-1000 funtow to stwierdzam, że aż tak mi na niej nie zależy
No to nic tylko życzyć, aby Ci się udało to co sobie zamierzyłeś