STYCZEŃ-LIPIEC 2017 (...)Tak coś ostatnio moja growa część duszy została uśpiona pewnymi innymi zajęciami (jeśli chodzi o jakiekolwiek zakupy :>), ale zawsze miło zobaczyć Wasze komentarze, odnośnie czegokolwiek, więc wrzucam ostatnie bardzo skąpe nabytki
SONY

Air Combat i
Croc od ziomków z Forum

. AC, ponieważ zatęskniłem za arkadowym plumkaniem i okrzykami sterując samolotami - poza tym przed kupnem nostalgia podsunęła mi pomysł skorzystania z okazji, tak jak z Croc. W Krokodyla grałem po lekcjach u kumpla, potem nawet na swoim 'PC' - gameplay wydaje mi się bardzo oddawać stare czasy

A
South Park - kaszanka jak ja pierniczę - został kupiony z lokalnego rynku za całe 10 PLN, suma zaciekawienia i ceny. O ile dobrze pamiętam - zrobiony na engine Turoka (??).
Skłądanki Retro na PSP tak swego czasu gaworzyliście, iż spróbowałem w korzystnej cenie. Mission accomplished - idzie poczuć 'wymogi' tamtych gier na ekranie PSP. A
Parappa pewnie i Wam też się spodobała

Jeśli chodzi o
PS2 to był mix gier, które miałem a sprzedałem kiedyś za cenę bułek - a chciałem je mieć z powrotem, oraz po prostu możliwość kupna za rozsądną cenę - też prawie jak za bułki
Nintędy wszelakie

Extreme G - chciałem poczuć prędkość jak kiedyś, gdy raz na kwartał grałem na N64. Jest OK, lecz SW: Racer, daj mi trochę więcej tego uczucia
MK: Trilogy - OK, tutaj nie rozsądek, a ciekawość+oferta+chęć posiadania na N64 zwyciężyły. Odpalone do sprawdzenia, jak w świetlanej przyszłości zakupię kontrolery to je pewnie na tym zarypię.
Marian - nie miałem i jęczałem. Mam i nie jęczę

To trzeba naprawdę ogarnąć.
Metroid - mój pierwszy na Wii, także trzeba było poczuć, kiedyś i na niego najdzie czas by wgłębić się w niego bez pauz!
XKloc
Zapewne przynajmniej 2 tytuły rzucą Wam się w oczy

Okładka pewnej gry ze smokiem nie jest wyblakła, lecz tylko ją na zdjęciu prześwietliło. Zdjęcie wrzucone też bez zwyczajowej kosmetyki - pardon. Polecany przez Kolegę ze Strefy
Time Splitters: Future Perfect - supcio, polecam!

Smocza gra na CRTku wygląda super, może jakoś spróbuję na na małym LCDku z kablem component, który też z czasem trafi...
Kołogrowe i klamoty z szopy
Dantego nawet nie odfoliowałem, bo już go oglądałem, ale chwyciłem 2 filmy w foliach - obydwa za cenę podaną na naklejce

Muehehehe, grałem nieco ze sklepiku PSN - a tutaj w Tesco w wersji na PC - kupione po teskowej przecenie za koło 1,70PLN

Czy coś jak za puste pudełko. Dziwnie w to grać na PC ;P

Ktoś zwymiotuje, a ktoś się zaciekawi

Osobiście lubię wykopki oraz buszowania po garażach i starych pudłach (także jako miła oferta od znajomych

) Akurat GTA: SA jest OK, płytka prawie lustro; pokazana reszta to akurat piękny stuff do sprawdzenia i uwaga - jeśli Bozia nie da ruszyć - ręcznej polerki płyty jako egzamin praktyczny metody.
Nie pogardzę, pogram - sprawnie poratowane trafią do niewidocznego klaserka na takie wynalazki.