CZERWIEC 2018

Powolutku trzeba gromadzić ulubione gry na PS3, jak wiemy ceny tych popularnych i póki co - exów w premierze - jest niska i zaraz będzie jeszcze niższa, ale za jakiś czas odbije. Nabyłem w zeszłym miechu Uncharted 3 w ładnym 'tekturowym' wydaniu, i teraz też wpadły poprzednie części. Powolutku będę kompletował ulubione serie, albo exy, które powodowały opad szczeny - nie mam Killzone'a 2, wróciłbym też do Ressistance, czy starego Motorstorma... A na CoDy dałem się namówić. Faktycznie gram jeszcze tylko na siglu (serio) więc to raczej interaktywny serial - ale lubię ogólnie dzieła political-fiction. No i te epickie kadry

Zresztą każdy wie, czym są ww Cody

Dil z kolegą, który nazywa się jak kosmita jedzący koty

Ogłoszenie wszyscy widzieli. I wiecie co? Uwielbiam trend, który utrzymujemy - tzn raczej surowej oceny naszych itemów, które sobie sprzedajemy

Te nabyte od A. - pewnie w komisach i allegro zeszłyby jako db, bdb albo ewentualnie db- w najgorszych przypadkach. Serio - większość z nich po zgrubnym czyszczeniu płyt i pudełek (płynem do szyb, izo znowu brak na stanie, chyba będę brał w kanistrach), zerwaniu naklejek i kleików maści wszelkiej - wygląda zaskakująco dobrze

Poza tym sporo fajnego materiału do "kolekcyjnego dobrania" - rotacji płyt, pudełek, dobrania zapasowych dubli.
Niechcący wpadła pierwsza gra piłkarska na Wii.
Poza tym biorąc pod uwagę czas, który poświęcam ostatnio na granie (buahuahua) i przygotowania do kolejnego projektu mieszkaniowego - serio zastanawiam się nad zawieszeniem kupowania gier na 6 gen w dół i Wii, które odpalałem ostatnio chyba kwartał temu

Nie wiem, czy czasem nie dopiszę kolejnego rozdziału w epokach zbierania