WRZESIEŃ 2017
Prawie nic, tylko kilka pierdół, które
powolutku będą zamykać zbiory sprzętowe (no, oczywiście nie licząc okazji albo wykopków z lumpeksów, nieświadomych olx-owiczów czy garaży

) I z racji innych pobocznych celów finansowych, jeszcze będą one odwleczone w czasie.
SONY

Digital Pad - po prostu do pary potrzebowałem drugiego,
karta PS2 - jedną mam zawaloną FMCB, miejsca na sejwy niet - więc druga była koniecznością,
karty PSX - ori, bo miałem podróbkę, a czerwona to sobie poszalałem (poza tym kojarzy mi się ze starymi czasami, jak koledze takiej zazdrościłem - oprócz granatowej).
karta PSOne - lekko upośledzone PSOne nie miało też swojej karty, teraz już ma.
Gry na PS3 - Wolfa chciałem kupić, wiem że podłe wydanie, Skyrima także (normalna wersja mi styka), Turning Point zaciekawiło mnie alternatywną historią a Kowbojów dobrałem z ciekawości (poza tym fabularnie dobrze od tej części rozpocząć) - całość gier na PS3 z OLXa wyszła mi 4 dyszki.
Vertical stand - wyszło tak, że moja najmłodsza konsolka stoi pionowo, bez stopki. Za ori nówkę z przesyłką prawie 16 pln wyszło - ale na allegro po tyle stoją - więc Super(brzydka)Slim się dorobiła.
Klamoty niegrowe
No ba

- kiedyś chciałem kupić, ale szkoda mi było wydać 3-4 dych. Ostatnio z pomocą przyszła Biedronka i cena - 9,99PLN - wciąż mają w koszach. Nie uzasadniam w żaden sposób zakupu.