Aktualności

[FAJΞK] Moja kolekcja i Stanowisko Gracza :)

FAJΞK · 6071

Offline Quake96

• Podpułkownik
  • *
    • Reputacja: 91
  • SCEE™
  • Odznaczenia Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2024 roku. Odznaka za pierwsze miejsce w liczbie ukończonych gier w 2023 roku. Odznaka za zajęcie I miejsca w konkursie Przejdę 28 gier w 2022 roku. Odznaka za zajęcie II miejsca w konkursie Przejdę 25 gier w 2021 roku. Udział w forumowym wyzwaniu na przejście 25 gier w 2020 roku. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości.
  • PSN ID: OGAR_niety
Odpowiedź #15 dnia: Maja 16, 2018, 00:09:19
Ej kurde, to chyba ten sam tłok co mój dawny :D Fajnie widzieć, że ktoś trafia takie "perełki" :P

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #16 dnia: Maja 16, 2018, 11:56:55
Widać, że nie wysublimowane kolekcyjki i wychuchane itemy tworzą klimat i przywołują wspomnienia ;) To także te 'ruskie tłoki', które każdy z nas widział i często miał do czynienia, łechtają nostalgię :P Chciałoby się pisać, że prawilnie grało się tylko na ori grach, ale kiedyś prawda była często inna :)

Offline FAJΞK

• Starszy szeregowy
  • *
    • Reputacja: 0
Odpowiedź #17 dnia: Maja 16, 2018, 14:29:27
Widać, że nie wysublimowane kolekcyjki i wychuchane itemy tworzą klimat i przywołują wspomnienia ;) To także te 'ruskie tłoki', które każdy z nas widział i często miał do czynienia, łechtają nostalgię :P Chciałoby się pisać, że prawilnie grało się tylko na ori grach, ale kiedyś prawda była często inna :)
ja nie miałem w tamtych czasach dostępu do ruskich gier i nie wiem jak stały cenowo
posiłkowałem się miejscową "grajbudą" i tam mi chłopaczyna wypalał płytki za 10zł
jeśli gra składała się z 2cd to płaciłem 20zł za piracką grę

Offline FAJΞK

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #18 dnia: Czerwca 14, 2018, 14:15:38
Łodświeżam nowym starym zdjęciem gablotką z figurkami :D

Offline hankie

• Z-ca Administratora
  • Pułkownik
  • *
    • Reputacja: 76
  • Odznaczenia Użytkownik otrzymuje to odznaczenie za wyróżniającą się chęć niesienia pomocy innym Strefowiczom na forum. Użytkownik, który może pochwalić się napisaniem na forum minimum 1000 wiadomości. Najwyższe odznaczenie na forum. Odznaka za wkład w rozwój Strefy na różnych polach.
  • PSN ID: hankie_pl
Odpowiedź #19 dnia: Czerwca 14, 2018, 14:17:11
Ale tam tłoczno :) Nie chciałbyś pokazać fotek pojedynczych półek? Naprawdę ich sporo i byłoby łatwiej dojrzeć :)

Offline FAJΞK

• Starszy szeregowy
  • *
Odpowiedź #20 dnia: Czerwca 14, 2018, 14:44:58
Ale tam tłoczno :) Nie chciałbyś pokazać fotek pojedynczych półek? Naprawdę ich sporo i byłoby łatwiej dojrzeć :)

jak znajdę więcej czasu to postaram się ogarnąć fotki :)

SMF spam blocked by CleanTalk