Haha, znam takie imprezowe maszynki. Niedawno miałem okazję kupić od znajomego Xboxa One z 5 sensownymi grami za 100€, bo kupił sobie PS4 i nie potrzebował więcej. Komplet z kartonem, papierami i coś tam jeszcze gwarancji miał, jednak podziękowałem, bo jego mieszkanie, to taka imprezownia właśnie, a każdy z naszego towarzystwa pali z nim włącznie, więc podczas służby u tego znajomego ta konsola powinna już dawno dostać raka.

Mimo tego była w dobrym stanie, jednak mimo tego, że sam palę, to również nienawidzę palenia w domu. Sam u siebie nie palę i nikomu nie pozwalam, bo jakbym miał siedzieć cały czas w tym smrodzie, to bym chyba odjechał. Fajka na dworze i w domu ma pachnieć, a nie capić jak w wędzarni.

A co do polerowania, to jakaś pasta lekkościerna i albo jedziesz ręcznie, albo maszynowo, ale na taką małą powierzchnie i do tego nieregularną spróbowałbym najpierw wariant ręczny, aby nie przedobrzyć na kantach i nie spolerować za dużo. Konsol jeszcze nie polerowałem, prędzej samochody po lakierowaniu, ale tutaj sytuacja powinna być analogiczna.