Sponsorem retro kącika jest IKEA i trochę elektrogratów
No IKEA jest u mnie sponsorem prawie całej chaty, także coś w tym jest. Ale w tym wypadku był to znowu recycling starych mebli które się tam walają z kąta w kąt po biurze, także budżet znowu 0€.

Znając Ciebie to i tak kącik przetransformujesz z czasem.
No dokładnie, są inne wydatki także to biuro odkładam sobie na czas bliżej nieokreślony. Zobaczymy, pożyjemy. Zresztą aby zrobić to co mam w planach muszę nakupować też trochę sprzętu żeby to miało od razu ręce i nogi, a dopiero jak będzie sprzęt to będę wiedział dokładnie gdzie co i jak poustawiać. Na spokojnie, powolutku co celu. W międzyczasie robi się dużo innych projektów w domu/ogrodzie/garażu, ale średnio pasują tutaj tematyką.

Wyjaśnisz @CyborgDE mi czy podłączyłeś całość z widocznych konsol i jakp przejściówce AV2VGA (oczy to jak pisałeś - i tak mniej wypala niż podłaczenie PSX do 55 cali)?
I tu jest sęk, całość jeszcze nie jest podłączona, na razie muszę przekładać kabel pomiędzy PSX/PS2 od strony konsoli, a jak chcę odpalić Xboxa, to muszę przepiąć kable AV bezpośrednio przy przelotce i do wzmacniacza. Ale to rozwiążę jakimś zwykłym tanim switchem AV, np. takim:

i będzie można bez problemu przełączać się pomiędzy konsolami.
Z kim się trzeba przespać by dostać takie naklejki StrefaPSX?
Z kim się trzeba przespać to Ci nie powiem, powiem jedynie że
@xzer0 będzie patrzył.
Wybrani nawet i magnesy na lodówkę dostali!
No magnesiki też mam! Na tym małym wzmaku Technicsa jest właśnie magnesik. Znalazłem to przypadkiem podczas sprzątania i okazało się że mam tego całkiem spory stosik w kolorach czarnym i białym.

To tylko plotki
No to już jest pakiet premium za pińcet. Weź zrób jedynie cenzurę na ten magnes z Torunia bo jak nasz naczelny Bydgoszczanin Quake to zobaczy to Ci lodówkę spali.