[meres] Moja mała kolekcja

Zaczęty przez meres, Sierpień 11, 2015, 02:07

Poprzedni wątek - Następny wątek

Janusz

Dopiero teraz chyba zauważyłem te dokładniejsze fotki z lutego, dużo lepsze niż te nowe :D W tych nowych nie widać do doszło, ale policzyłem, że ostatnio było 5,5 półki, a teraz jest 6,5 :) Ogólnie robi to wrażenia, zwłaszcza duble, i duble dubli i duble dubli, dubli jak w przypadku Worms na PSX :D Tradycyjnie Saturna zazdroszczę, a i PS one w czarnym boxie bym przygarnął. Miałem kiedyś to mi się zachciało sprzedać...

meres

Dubli to posiadam kilka pudełek jeszcze, często kupuje bundle gier gdzie jest 1 czy 2 fajne tytuły a reszta zostaje. Wiele dubli na półce to gry jeszcze w fabrycznych foliach, albo 2 sztuki w stanie kolekcjonerskim. Miejsca mi nie brak więc sobie stoją na półce :D

gumislav

Wystrzałowa kolekcja!  8)
Fajne ujęcia, szkoda tylko, że ostrość kiepska i nie widać w ogóle tytułów gier na PSX/PS2.
Retromaniacy wszystkich krajów, łączcie się!
Nie ważne co... ważne, że retro.

meres

Dawno nic nowego nie wrzucalem do mojego wątku. Trochę go zaniedbalem więc trzeba to zmienić.
Ostatnio robię segregacje i zobaczyłem ile mam szarakow kompletnych w pudełkach. 

Wszystkie to komplety z wytloczkami, papierami itp. Sam się zdziwiłem bo jeszcze idą do mnie 2 kolejne konsole. Trzeba przystopowac choć ładnie się prezentują :-)

Quake96

Te "niebieskie" boxy, takie jak np. ten całkiem na szczycie, od razu kojarzą mi się z "PolyStation" :D

Niemniej jednak, zazdroszczę tylu kompletów :D Może i mnie kiedyś uda się upolować jeden taki komplecik :)

Tym bardziej, że chciałbym mieć jeszcze PSone, wszak to moje pierwsze PlayStation, więc sentyment mocno bije :)

Janusz

Łooooooooo panie, masz rozmach ;) Kupiłeś tyle tego bo okazja była, czy masz dużo miejsca na półkach? :D

meres

Większość konsol kupiłem myślę dość okazyjnie za niektóre dałem nawet mniej niż 100 zł. Nie zdawałem sobie sprawy ile ich mam, dopóki nie położyłem wszystkich obok siebie. A jeszcze 2 w drodze :-)

next THE flex

Nooo Panie... konkretnie conajmniej :) Świetna kolekcja, jest tego bardzo dużo i wygląda imponująco. Prócz świetnych boxów szaraka, wystaje (specjalnie chyba dla mnie :p) moja prawie ulubiona gra, u Ciebie w wersji na Saturna. Kiedy jakiś meeting przy browarkach i padzie ? ;) Hail to the King baby
Pozdro
....so....
...who's....
NEXT
       .THE.
               FLEX

hankie

Ciekawe do którego ze Strefowiczów trafiają wolne na rynku zestawy PS w pudełkach z całej centralnej Europy? :) Może mamy odpowiedź, impressive!

TheUrien84

no i prawidłowo,bardzo dobrze,wystrzałowo  ;)
TheUrien84
Retrogaming History Channel
https://www.youtube.com/c/ByUrien84
Instagram
https://www.instagram.com/theurien84_collector/
Twitter
https://twitter.com/the_urien84
Hardware:SEGA Master Board Blast City,Obsidian 2 Gravity,Otto,Madcatz TE 1&2 and + ,Taito Premium VLX,Qanba Dragon,Obsidian,Hori Fighting Edge 1&2,Etokii Omni ,Razer Atrox 1&2 and +50 stick more...

Namingway

Wow! Naprawdę konkretna kolekcja! Półki aż się uginają od gier i całe multum wszystkiego! Ja to chociaż jedną konsolę chciałbym mieć w box'ie, a ta Twoja piramida wygląda jak jakaś wystawa w sklepie z lat 90' :)

eloiasia1

Meres tak na serio to trza by te natręctwo kupowania ps1 w pudełku poważnie przemyśleć. A jak naprawdę jest ci bardzo ciężko, nie możesz wytrzymać i musisz coś kupić to podeślę Ci mój adres na priv :)